Innovationsföretagen

Daniel Nord invald i Innovationsföretagens styrelse

Dela

Daniel Nord, vd FOJAB Arkitekter, invald i Innovationsföretagens styrelse.


FOJAB Arkitekters vd Daniel Nord valdes igår in i Innovationsföretagens styrelse genom ett fyllnadsval.

- Jag ser med glädje fram emot att tillsammans med Innovationsföretagen driva och utveckla branschen. Vi har många framtida utmaningar inom digitalisering och hållbarhet men även strukturella förändringar inom branschen där jag hoppas kunna bidra med mina erfarenheter och det regionala perspektivet, säger Daniel Nord.

- Med sin långa erfarenhet inom arkitektbranschen blir Daniel Nord ett utmärkt komplement till Innovationsföretagens styrelse. Han kommer att kunna bidra med nya perspektiv och hjälpa oss i det fortsatta arbetet med att stärka de innovativa kunskapsföretagens konkurrenskraft, säger Charlotte Bergman, ordförande i Innovationsföretagen.

Valberedningens motivering: ”Daniel har varit med på FOJABs resa från ett litet kontor i Lund, som sedan växt organiskt till ett arkitektkontor på ca 150 medarbetare. Daniel och Fojab representerar på så sätt en stor del av de arkitektföretag som är medlemmar i Innovationsföretagen, och kan därmed också bidra med relevanta erfarenheter och perspektiv i styrelsen.”

Läs mer om Innovationsföretagens styrelse här.

Bilder

Om

Innovationsföretagen
Innovationsföretagen
Sturegatan 11
102 04 Stockholm

08-762 67 00http://www.innovationsforetagen.se

Välkommen till Innovationsföretagen - innovativ design för smarta samhällen

Innovationsföretagen är ett bransch- och arbetsgivarförbund som representerar innovativa företag inom den kunskapsintensiva tjänstesektorn. Vårt uppdrag är att skapa förutsättningar för en världsledande arkitekt- och ingenjörsbransch. Det gör vi dels genom opinionsbildning, dels genom att erbjuda medlemsservice.

Läs mer på www.innovationsforetagen.se

Följ Innovationsföretagen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Innovationsföretagen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum