Danska digitala byrån Kruso öppnar nytt i Malmö

Dela

Fokus på digitala komplicerade lösningar i premium segmentet är drivkraften för nyöppnade tech-byrån Kruso i Malmö. Lotten Holmgren kommer att leda byrån som är en del av den danska verksamheten med samma namn.

– Vi är övertygade att det finns en marknad för en byrå som samlar expertkompetens nära kunden och som med erfarenhet och flexibilitet har förmågan att effektivt lösa kritiska uppdrag för kunden utan att någonsin kompromissa med kvaliteten. Vi är inte i branschen för att bara sälja konsulttimmar och maximera företagsvinsten. Vi levererar kundvärde, har riktigt kul på jobbet och driver ett sunt bolag, säger Lotten Holmgren, Managing Director för Kruso Sverige.

Samarbete i alla former utmärker Kruso, både i relationen med kunden men även i förhållande till andra byråer i branschen.

– Vi vet att marknaden har mognat och att kunden idag har så stark digital kompetens att de kräver en hög grad av expertis och erfarenhet. För att leva upp till det behöver vi samarbeta med andra byråer, säger Lotten Holmgren.

Lotten Holmgren kommer närmast från en roll som CTO på DigitasLBi i Malmö och kommer i sin nya roll att ingå i den operativa ledningen i Danmark.
Malmökontoret ligger i Studiohuset på Nordenskiöldsgatan 14 i Malmö.

För ytterligare information kontakta Managing Director, Lotten Holmgren, tel: +46 735124970

Nyckelord

Kontakter

Lotten Holmgren, tel: +46 735124970

Länkar

Om

Kruso is a digital solutions provider, specialising in complex web platforms and digital consultancy services. A close-knit team of thirty-five, we have offices in Copenhagen and Malmo, and bring over 18 years’ experience to everything we do.
We work with some of the greatest Nordic and international brands, such as Coop, 3Shape, Technical University of Denmark, DOT, Siteimprove, Copenhagen Capacity and Profil Rejser.

Följ Kruso

Abonnera på våra pressmeddelanden.