Axess

Danska kultserien Matador – säsongspremiär

Dela

Den omåttligt populära serien Matador har säsongspremiär 26 augusti kl. 20.00 i Axess TV. Den handelsresande änkemannen Mads Andersen-Skjern kommer med sin son till den lilla staden Korsbæk för att börja om på nytt. Han skapar splittring i staden när han snabbt kommer upp sig i stans societet. Men det är inte bara han som diskuteras. Vad ska man egentligen tycka om det som händer i Tyskland?

Matador är inte vilken TV-serie som helst, utan en institution i det danska samhället. Sedan 2006 ingår Matador i den danska kulturkanonen som samlar de viktigaste kulturella verken inom det danska kulturarvet. På senare år har en rad restaureringsprojekt genomförts för att förbättra både bild och ljud i serien.

Säsongspremiär: 26 augusti kl 20.00.  
Avsnitt 13-24. Nya avsnitt, varje onsdag kl 20.00 i Axess TV och på axess.se
Läs mer här: https://axess.se/tv/program.aspx?id=6218

Kontakter

Bilder

Om

Axess
Axess
Jakobsbergsgatan 2
111 44 Stockholm

http://www.axess.se

Följ Axess

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Axess

Ny dokumentär om bildförbudet inom islam12.11.2020 09:30:00 CETPressmeddelande

Enligt tradition får inte Gud eller profeten Muhammed avbildas. Detta har gett upphov till en rik visuell konstform i den islamiska världen baserad på kalligrafi, blommönster och geometri. Hur har begränsningarna som islam anger påverkat konst och konstnärer inom den muslimska världen? Med hjälp av experter på islamsk konst och tro undersöker Rageh Omaar effekten av dessa begräsningar genom århundradena.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum