Cloetta Sverige AB

David Bolin ny försäljningsdirektör på Cloetta Sverige

Dela

David Bolin har utsetts till ny försäljningsdirektör på Cloetta Sverige samt medlem i den svenska ledningsgruppen.

David kommer närmast från rollen som VD på BUBS Godis AB, innan dess har han arbetat som försäljningsdirektör på Findus Sverige. David tillträder sin nya roll den 2 maj.

– Jag ser fram emot att börja arbeta tillsammans med mina nya kollegor på Cloetta såväl som våra kunder och samarbetspartners, säger David Bolin.

– Det känns verkligen roligt att få välkomna David till Cloetta. Han är en omtyckt ledare med tung kommersiell kompetens och en gedigen erfarenhet av att arbeta med snabbrörliga konsumentvaror och konfektyr, säger Katarina Tell, VD Cloetta Sverige.

Nyckelord

Bilder

Om

Cloetta Sverige AB
Cloetta Sverige AB
Besöksadress: Södra Förstadsgatan 34
205 42 Malmö

040-32 42 00https://www.cloetta.se/

Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment med starka varumärken inom choklad, godis, pastiller och nötter. Våra främsta varumärken är Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, CandyKing, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal. I Sverige har Cloetta ca 650 medarbetare som arbetar på vårt kontor i Malmö, inom försäljningsorganisationen och i vår fabrik i Ljungsbro. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm.

Välkommen att läsa mer på www.cloetta.se och www.cloetta.com.

Cloetta i sociala medier.

Följ Cloetta Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Cloetta Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum