Daytrading.se släpper ny guide om Bitcoin

Dela

Allt fler svenskar investerar i kryptovalutor som Bitcoin. Det går knappast att förneka den stora popularitet som Bitcoin fått under de senaste åren. Daytrading.se har nyligen publicerat en guide på webbplatsen som går igenom allt om kryptovalutan, samt hur man kommer igång med att investera i Bitcoin.

Kryptomarknaden har växt till miljardbelopp under den senaste tiden, och under 2020 steg värdet på Bitcoin med hela 360 procent. Detta betyder att det nu kan vara den bästa tiden för att komma igång med att investera i Bitcoin.

Daytrading.se vill med deras nya guide om Bitcoin, möta det växande behovet av information kring kryptovalutor. I vägledningen får besökare flera bra tips på hur man kommer igång med att köpa Bitcoin på ett smidigt och säkert sätt.

“För att lyckas med sina Bitcoin-investeringar krävs det att man har en god insikt i världen för digitala valutor. Den som är ny på kryptovalutamarknaden behöver även spekulera i kryptovalutans prisutveckling. Sist men inte minst så är det viktigt att man väljer en bra och användarvänlig handelsplattform hos en reglerad mäklare. På så sätt lägger man en bra grund för att lyckas med sina investeringar i Bitcoin,” säger pressansvarig på Daytrading.se

Vikten att välja rätt handelsplattform

Det finns numera ett väldigt stort utbud av olika handelsplattformar att välja mellan och det kan många gånger vara svårt att veta vilken man ska välja. Daytrading.se skriver om vikten att välja en plattform som är legitim, användarvänlig och som uppfyller andra krav man kan tänkas ha på en handelsplattform. Det finns flera aktörer som erbjuder gratis kryptoplånbok, och hos andra plattformar kostar det. Så snart valet av handelsplattform är gjort så kan man komma igång med att handla Bitcoin.

Om Daytrading.se

Daytrading.se är en webbplats som är dedikerad till aktiv trading. Portalen utgör en del av nätverken Daytrader.dk, Daytrader.no samt Daytrading.nl, vilka hör till de största portalerna inom området daytrading i respektive land.

Presskontakt:

Frida Engström, Public Relations Manager

frida.engstrom@prdirekt.se

Kontakter

Bilder

Om

PR Direkt
Flaggan 1338
11674 Stockholm

010-551 75 00https://prdirekt.se/

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

 

Följ PR Direkt

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR Direkt

ROI Media ser ökad tillväxt på marknaden för låneförmedlare som erbjuder låntagare att låna 4000 kr till 60 000 kr efter investering från BGF22.11.2021 22:08:49 CET | Pressmeddelande

Med motiveringen “ett starkt team av entreprenörer och ett företag med en tydlig plan samt genuint innovativa och betydande satsningar inom sektorn” fick ROI Media Ltd. i januari i år en investering på fyra miljoner från investeringsbolaget BGF. “Den extra finansieringen från BGF kommer att möjliggöra ännu snabbare tillväxt och utöka vår marknadsandel”, uttryckte Robin Kaneteg, medgrundare och VD för ROI efter tillkännagivandet av investeringen från BGF.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum