GoEuro Corp.

De hetaste påskresorna i Skandinavien 2018

Dela

Lagom till påsk så har GoEuro tagit fram en interaktiv karta där resesugna påskfirare enkelt kan filtrera fram sina ultimata sista minuten påskresor beroende på läge och budget. Vi har även tagit reda på vilka som är de 10 populäraste rutterna i Sverige över påskhelgen och vilken stad svenskarna helst åker till...!

Spara på pengar och miljön genom att skippa flyget i påsk - upptäck Skandinavien med tåg och buss istället! GoEuro, resesöksajten för tåg, buss & flyg i Europa, har sammanställt 19 skandinaviska påskresor under 1000-lappen. Resorna sträcker sig från dagsresor till över hela påskhelgen och kan smidigt skräddarsys efter behov. Vi har även listat påskaktiviteter som kommer pågå i de tre städer som påskresorna utgår från Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Om man planerar att fira påsk utomlands så kan kartan också filtreras för massvis av resor i Italien, Spanien, Tjeckien, Storbritannien och Frankrike...!

Köpenhamn den populäraste påskresan

GoEuro har även sammanställt datan från förra årets bokningar runt påsk och tagit reda på de populäraste rutterna för svenska resenärer. Det visade sig att Köpenhamn var det populäraste resmålet för påskfirare då de två topprutterna (Malmö till Köpenhamn och Göteborg till Köpenhamn) båda ledde till den danska huvudstaden. För den kompletta topp 10 listan och mer info om påskresor besök: 

https://www.goeuro.se/resa/

Den interaktiva kartan nedan har en embed-kod som går att finna i länken ovan. Lek med kartan och ta reda på just din påskdestination!

Interaktiv karta över påskresor

Nyckelord

Bilder

Länkar

Om

GoEuro Corp.GoEuro är en reseplattform som gör det möjligt för kunder att hitta och boka tåg, bussar och flyg över hela Europa. Genom att samarbeta med över 600 europeiska transportbolag så revolutionerar GoEuro reseplaneringsupplevelsen, ger kunderna fler valmöjligheter, transparent prissättning och enklare bokning.

GoEuro gör det möjligt för resenärer att söka efter vilken plats som helst, inklusive städer, städer och byar, som visar de bästa möjliga transport kombinationerna, samtidigt som man eliminerar behovet av att besöka flera webbplatser för att planera hela resan. Med GoEuro är reseplanering enkel, flexibel och personlig.

Resan startar sitt huvudkontor i Berlin med över 200 anställda från mer än 40 olika länder. Den senaste finansieringsrundan på totalt 70 miljoner dollar, ledd av Silver Lake Kraftwerk och Kleiner Perkins Caufield & Byers, meddelades i oktober 2016.

 

Presskontakt:
Lisa Weiertz
lisa.weiertz@goeuro.com

Följ GoEuro Corp.

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från GoEuro Corp.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum