SHL Svenska Hockeyligan AB

De kan vinna i SHL Awards 2017

Dela

Den sportsliga SHL-säsongen är färdigspelad - nu återstår att dela ut de individuella priserna. SHL Awards 2017 direktsänds i TV12 och C More fredagen den 5 maj klockan 19.00. Tillsammans hyllar SHL och C More de bästa prestationerna där de allra mest framträdande profilerna prisas. Programledare är Björn Oldeen som vid sin sida har experterna Lena Sundqvist och Sanny Lindström.

Det är prestationerna som ska hyllas i SHL Awards 2017 som direktsänds i TV12 och C More fredagen den 5 maj klockan 19.00, programmet som knyter ihop SHL-säsongen 2016/2017. För sina prestationer i SHL, alltså SM-slutspelet undantaget, ska de allra främsta aktörerna på varje position prisas. Även Årets tränare och Årets rookie kommer att utses. Och som höjdpunkt det finaste priset av alla – Årets mest värdefulla spelare.


Vinnarna i huvudkategorierna utses av en namnkunnig jury bestående av SHL:s alla huvudtränare och lagkaptener samt av lika många utvalda ishockeyprofiler och journalister från såväl riks- som lokalmedia. Samtliga finalister presenteras nedan.

Finalister Årets målvakt

Oscar Alsenfelt Malmö Redhawks

Marcus Högberg Linköping HC

Linus Söderström HV71


Finalister Årets back

Andreas Borgman HV71

Henrik Tömmernes Frölunda HC

Magnus Nygren Färjestad BK


Finalister Årets forward

Oskar Lindblom Brynäs IF

Joakim Lindström Skellefteå AIK

Broc Little Linköping HC


Finalister Årets tränare

Sam Hallam Växjö Lakers

Johan Lindbom HV71

Dan Tangnes Linköping HC


Finalister Årets rookie

Lias Andersson HV71

Andreas Borgman HV71

Linus Söderström HV71


Finalister Mest värdefulle spelare (MVP)

Oscar Alsenfelt Malmö Redhawks

Joakim Lindström Skellefteå AIK

Henrik Tömmernes Frölunda HCSHL Awards sänds även på cmore.se och i C Mores app.

För ytterligare information kontakta: 
Johanna Hemming, kommunikationschef SHL,
0720-50 51 60, johanna.hemming@shl.se

Ulrika Westerberg, press- och PR-ansvarig sport C More och TV4-Gruppen,
070-745 93 14, ulrika.westerberg@bonnierbroadcasting.com

Om

SHL Svenska Hockeyligan AB
SHL Svenska Hockeyligan AB
Box 5095
121 16 Johanneshov

https://www.shl.se

SHL ska som företrädare för klubbarna i ligan tillvarata gemensamma sportsliga och kommersiella intressen, och hanterar bland annat medierättigheter samt gemensamma huvudsponsorskap. SHL ska verka för en långsiktig stark liga och för en stark svensk ishockey som står sig internationellt. Ägarna är de klubbar som spelar i SHL som säsongen 2018/2019 är: Brynäs IF, Djurgården Hockey, Frölunda Indians, Färjestad BK, HV71, Linköping HC, Luleå Hockey, Malmö Redhawks, Mora IK, Rögle BK, Skellefteå AIK, Timrå IK, Växjö Lakers och Örebro Hockey.

Följ SHL Svenska Hockeyligan AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från SHL Svenska Hockeyligan AB

Jörgen Lindgren lämnar som VD i SHL. Michael Marchal blir tillförordnad VD och SHL:s sportchef Johan Hemlin blir vice VD15.10.2018 13:03Pressmeddelande

Jörgen Lindgren lämnar idag anställningen som VD i Svenska Hockeyligan (SHL). Styrelsen har beslutat utse Michael Marchal som tillförordnad verkställande direktör. Samtidigt utses SHL:s sportchef Johan Hemlin som vice VD i SHL. Styrelsen inleder rekryteringsarbetet för en permanent VD vilket skall slutföras under vintern/våren 2019.

SHL och HockeyAllsvenskan bygger om sina domarorganisationer8.10.2018 13:07Pressmeddelande

SHL och Ulf Rönnmark har gemensamt kommit överens om att gå skilda vägar. SHL vill tacka Ulf för det arbete han gjort under många år i SHL som domare, marknadschef, domare och domarchef. Domarna kommer framöver att ingå i den sportsliga organisationen där Johan Hemlin, sportchef SHL, är ansvarig. För att stärka upp stöd och utveckling för domare och linjemän kommer fler funktioner tillsättas och rollen domarchef tas därmed bort. Som ny utvecklings- och huvuddomaransvarig anställs Tomas Thorsbrink. Tomas arbetar i dag som domarchef i Hockeyallsvenskan, där han gjort ett väldigt bra arbete. Att Tomas tar sig an SHL domarna är en naturlig utveckling och början på en tätare samverkan mellan SHL och Hockeyallsvenskan kring elitdomarverksamheten. - Vi väljer att bredda organisationen för att vara än mer närvarande och ute hos domarna för att coacha och utveckla deras enormt viktiga roll. Att göra det i samverkan med HockeyAllsvenskan gör också att synergierna blir mycket bättre i utvecklinge

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum