PR Direkt

De ofrånkomliga verktygen du behöver för att lyckas med grafisk design, och hur du kan finansiera dem med hjälp av lån

Dela

Du kan vara den mest naturligt begåvade konstnären i världen, men någon gång under din karriär som frilansande grafisk designer så kommer du inse att en del verktyg är nödvändiga för att underlätta ditt arbete. Men dessa verktyg är såklart inte gratis, och om du ska ha råd med de bästa kan det krävas en extra inkomstkälla, som kan vara lån utan UC.

Om du har intuitiv, funktionsrik programvara och en skärm som gör dina skapelser rättvisa så finns det ingen gräns för alla fantastiska saker du kan producera hemma i vardagsrummet. Här tittar vi på några av de bästa lösningarna där ute för frilansande grafiska designers och hur du kan finansiera dessa verktyg med hjälp av ett lån, vilket du kan läsa mer om hos LoanScouter.

De viktigaste programvarorna

Grafisk design handlar till största dels om programvaran. Visst kan du vara en begåvad designer och göra något vackert med hjälp av Microsoft Paint, men de intuitiva kontrollerna och flexibiliteten i ett bra program kan göra stor skillnad. Oavsett om du redan är en professionell grafisk designer eller bara vill dyka ned dig i avancerad grafisk design, så är dessa programvarorna några du bara måste köpa och behärska!

Adobe Photoshop: Klassas som världens bästa bildredigeringsprogramvara och erbjuder många verktyg för foto-korrigering och manipulation.

Adobe Illustrator: Ledsna men vi måste tipsa om fler dyra Adobe produkter. Adobe Illustrator är ett ofrånkomligt vektortecknings- och redigeringsverktyg som används för alla typer av media.

CorelDRAW Graphics Suite: När du arbetar med flera sidor så rekommenderas Corel starkt. Detta program används främst för större formattryck som skyltar, varumärken, kort/brevpapper, broschyrer, logotypdesigner etc. och är ett måste för frilansdesignern!

Hur ska du ha råd med dessa program?

Oavsett om du behöver dessa verktyg för ditt jobb som grafisk designer, till universitetsuppgifterna eller för skojs skull: så är de värda pengarna. Dessa grafikprogramvarorna förändrar ditt liv som designer och konstnär. Men såklart kostar det pengar, och det är inte alltid så billigt trots att de flesta program erbjuder abonnemangskostnader.

För att kunna finansiera ditt jobb eller hobby så kan det vara ett tips att ta ett lån. Dessa program kommer garanterat nyttja dig, så se lånet som en investering. Ett tips kan vara att ta ett lån utan UC, som är ett snabblån där långivaren använder ett annat upplysningsbolag än Upplysningscentralen för att se över din kredit. För att hitta det bästa lånet, alltså det baserat på lägst ränta och avgifter, så kan det vara smart att ta hjälp av en jämförelsetjänst som jämför olika långivare.

Även om det kan verka skrämmande att ta ett lån i många fall, så kan det vara mycket fördelaktigt när det används som en investering och betalas tillbaka korrekt. När du tar ett lån för att betala för saker som nyttjar dig och ditt yrke, så är det ett bra sätt för att starta igång eller bibehålla din professionalitet. Men du bör givetvis alltid använda denna finansiella resurs på ett ansvarsfullt sätt.

Kontakter

Bilder

Om

PR Direkt
Flaggan 1338
11674 Stockholm

010-551 75 00https://prdirekt.se/

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

 

Följ PR Direkt

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR Direkt

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum