Interflora

De tävlar för Sverige på Nordiska Mästerskapen 2020

Dela

Nu är det svenska laget uttaget till Nordiska Mästerskapen i blomsterkonst. Fyra av landets mest meriterade florister kommer att delta i tävlingen i danska Aarhus den 13–15 mars.

Interfloras svenska lag i Nordiska mästerskapen
Interfloras svenska lag i Nordiska mästerskapen

Uppdatering 200310:

Nordiska mästerskapen i blomsterkonst 13-15 mars är inställt pga. Covid-19. Nytt datum kommer att kommuniceras så fort det är klart.

Interfloras domarkår har utsett det svenska laget. Så här lyder motiveringen:


”Vårt lag är en kombination av några av vårt lands absolut främsta florister. Laget besitter gemensamt mycket stor erfarenhet av vårt älskade blomsteryrke. De har en gnistrande meritlista från floristtävlingar genom åren.

Gemensamt för lagmedlemmarna i detta lag är att de alltid vill vara i framkant, ständigt letar efter nya tekniker och har en vilja att utveckla vårt hantverk.

Vi är stolta att presentera vårt lag:

Lina Supstiks, Prinsgatans blomsteraffär, Göteborg
Elin Jacobsson, Interflora, Blh Mats-Ola Andersson, Kristianstad
Sten Vasseur, Grand Hôtel, Stockholm
Marinette Månsson, Blomsterdekoratören, Varberg

All lycka
Interfloras domarkår”

Plats för tävlingen blir Skåde Handelsfagsskolen i Aarhus

Ordförande för Interfloras domarkår är Johan Munter, Stockholm, sekreterare Heidi Mikkonen, Kristianstad. Övriga medlemmar är Iréne Beiming, Vaxholm, Joacim Lindgren, Örebro, Johanna Johansson, Göteborg, Caroline Suhr, Stockholm, Margareta Kronman, Västerås, Nicklas Jensen, Stockholm, Per Benjamin, Stockholm, Tomas Kallin, Stockholm, och Marléne Lange, Älmhult.

Lagledare för de svenska floristerna är inte utsedd ännu.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Interfloras svenska lag i Nordiska mästerskapen
Interfloras svenska lag i Nordiska mästerskapen
Ladda ned bild

Om

Interflora
Interflora
Gustavslundsvägen 18
167 51 Bromma

08-6344400https://www.interflora.se/

Interfloras vision är att få fler att älska blommor – och varandra. Det är det vi kallar The Flower Effect. Vi tror att det bästa sättet att visa känslor på är att skicka blommor. För att leendet hos den som får blommor är så äkta. För att blommor kan förvandla ett helt rum. För att de doftar gott. För att man blir lycklig i själen av att ge.

Interflora startade sin resa 1923 när sex blomsterhandlare grundade Interflora i Sverige och idag säljs Blommogram genom interflora.se och cirka 550 fristående blomsterbutiker.

Följ Interflora

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Interflora

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum