Yearwood PR & Productions

DEBUTALBUM: Artisten SNOOW släpper albumet “& the living who went on the internet”

Dela

Idag den 19 november släpper SNOOW debutalbumet “& the living who went on the internet”. Albumet handlar om verkliga situationer och utforskar hur det känns att vara människa i dagens skärmfixerade och sociala medie-bundna samhälle.

“& the living who went on the internet”
“& the living who went on the internet”

SNOOW, vars riktiga namn är Richard Cirulis, är den 24-årige låtskrivaren, producenten och en artist från Stockholm som siktar på att ta över världen med sitt debutalbum. Genom att blanda sin bakgrund i pop-rock med nya influenser som ”Lauv”, ”The 1975” och ”Jon Bellion”, har SNOOW utvecklat en unik mix av högenergiska köra-bil-med-taket-nere-låtar och nutida emo-pop.

– Det är verkligen inte en ”slap on the wrist”; jag är minst lika bunden till mina skärmar, även om jag försöker röra mig mot en mer analog livsstil. Albumet är bara mitt sätt att berätta historier inom den världen. Konceptet är att alla låtar “utspelar” sig på internet, men i grund och botten sjunger jag om verkliga situationer jag har varit med om - i verkligheten, säger SNOOW.

Med mörker, lättsamhet, ilska och hopp vill SNOOW kunna beröra och få dig som lyssnare att ta kontroll över hur du lever ditt eget liv, men också inspirera dig till större engagemang.

– Jag var politiskt engagerad långt innan jag blev SNOOW, och det här albumet är mitt sätt att smyga in en politisk underton i min musik. Som en matta som understödjer hela skivan och glider upp till toppen i låtar som ”KIDS ARE ON”, säger SNOOW.

Albumet följer en rad av tidigare släppta singlar, bland annat den tidsenligt döpta låten “2020”.

– Låten ”2020” är det här albumets flaggskepp! Vi skrev den i december 2019 och den handlar om ett 2020 som skulle bli fantastiskt. Istället fick vi en pandemi. Den har fått en oavsiktligt ironisk tonalitet som gör den tragiskt vacker, säger SNOOW.

Musikvideo SNOOW - playing cool

Nyckelord

Bilder

“& the living who went on the internet”
“& the living who went on the internet”
Ladda ned bild
“& the living who went on the internet”
“& the living who went on the internet”
Ladda ned bild
“& the living who went on the internet”
“& the living who went on the internet”
Ladda ned bild
“& the living who went on the internet”
“& the living who went on the internet”
Ladda ned bild

Länkar

Om

Yearwood PR & Productions
Yearwood PR & Productions

STOCKHOLM

+ 46 70 758 57 78https://www.yearwoodpr.com

Yearwood PR & Productions hjälper dig från grunden med analys, strategi, idéer samt PR- och aktivitetsplaner för att bygga ditt varumärke och skapa uppmärksamhet. Vi hjälper dig att få möjlighet att synas i rätt kanaler för din målgrupp vid rätt tillfälle.

Vi arbetar främst inom musik kultur, nöjesindustri och branscherna restaurang- och krogliv, hotell, mode, styling, inredning och skönhet. Vi har också stor erfarenhet av att planera och genomföra större events och festarrangemang.

Följ Yearwood PR & Productions

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Yearwood PR & Productions

Ny svensk coffee table-bok med konstnärliga fotografier på penis – den roligaste presenten att ge bort på alla hjärtans dag10.2.2021 17:07:32 CETPressmeddelande

– ”Human Behind The Penis” är en coffee table-bok med djup och är en kul present att ge bort till någon du tycker om på Alla hjärtans dag nu på söndag. Det är också en rolig ”gå bort present”. Den kommer garanterat att vara en ice-breaker och ni kommer ha ett roligt och annorlunda ämne att prata om på middagen, säger Jonas Norén.

SYLVE och Suicide Zero tillägnar musikvideon ”Tänd ett ljus” till de nära 1 600 människor som tar sina liv varje år11.12.2020 12:01:32 CETPressmeddelande

Varje år tar nära 1 600 människor sitt liv i Sverige. SYLVE och Suicide Zero vill tillägna musikvideon med en tolkning av Sveriges mest spelade jullåt till de som kämpar med livet, i hopp om att kunna rädda fler liv. – Hjälp mig och Suicide Zero att dela musikvideon och berätta vem du tänder ett ljus för, så nås fler människor av kunskap som kan rädda liv, säger SYLVE.

Human Behind The Penis - Ny svensk fotobok med konstnärliga fotografier på kukar9.12.2020 14:17:10 CETPressmeddelande

Human Behind The Penis är en coffee table-bok med fotografier på 106 erigerade penisar. Bakom fotografierna gömmer sig en mångfald av olika personligheter, yrkesgrupper, kroppsformer och livshistorier. Vi får möta allt från kändisar, tv-personligheter, poliser, präster och journalister, till lärare, lokförare och myndighetsföreträdare. De har olika bakgrund, sexuell läggning och livsstil. Men det de har gemensamt är att de alla är porträtterade på samma sätt. Och att de är anonyma.

Human Behind The Penis - New Swedish coffee table-book containing art photography of male dicks9.12.2020 13:50:30 CETPress release

“Human Behind the Penis” is a coffee table-book containing photographs of 106 erected penises. Hiding behind the photos is a variety of different personalities, occupations, body types and stories from life. We get to meet everything from celebrities, tv personalities, cops, priests, journalists, to teachers, train conductors and government officials. They all come from different backgrounds, sexual orientations and lifestyles. What they do have in common is that they are all portrayed in the same way, and that they all are anonymous!

NY JULLÅT: SYLVE i en avskalad cover på Sveriges mest spelade jullåt ”Tänd ett ljus”20.11.2020 06:00:00 CETPressmeddelande

Artisten SYLVE släpper idag en cover på en av våra mest folkkära jullåtar, klassikern ”Tänd ett ljus”. Låten skrevs 1987 av Niklas Strömstedt och Lasse Lindblom och framfördes av gruppen TRIAD, där även Janne Bark ingick. I denna nya version som inte är acapella spelar Mattias Andreasson piano när SYLVE sjunger de välkända textraderna som många av oss kan utantill.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum