Åre 2019

DEN PERFEKTA JULKLAPPEN – EN UPPLEVELSE I VÄRLDSKLASS!

Dela

Julen närmar sig (skrämmande) snabbt och i vanlig ordning är det svårt att hitta på det där som gör någon extra glad. Vi har ett tips till dig som letar något speciellt!

Audi FIS Ski World Cup Stockholm, eller World Cup Stockholm, har under två magiska januarikvällar 2016 och 2017, bjudit på alpin fest i Hammarbybacken. Den 30 januari 2018 är det dags igen och chansen att få tag på biljetter finns ännu.

Efter de svenska framgångarna har världscupen i parallellslalom blivit en publikfavorit och inramningen i Hammarbybacken är ett starkt minne för både publik och åkare. 2018 är World Cup Stockholm också den sista tävlingen innan Olympiska Spelen i Pyeonchang drar igång 9 februari.

Frida Hansdotter. Foto: Robert Henriksson.

– Det är en av de roligaste tävlingarna på säsongen och det är något speciellt med City Events. Det är verkligen något man ska gå och kolla på, säger Frida Hansdotter, som klev upp som tvåa på podiet i Hammarbybacken 2016.

Parallellslalom är en av Hansdotters starkaste grenar och hennes upplevelse av att köra världscupen på hemmaplan är positiv.

– Det är fart och fläkt, det går fort, det är nästan som att gå på en konsert. Det är fantastisk stämning så jag tycker verkligen att man ska passa på att åka dit och se världens bästa slalomåkare, fortsätter hon.

Via Eventims svenska biljettsida, som du når via www.worldcupstockholm.com, finns biljetter till både World Cup Stockholm och till världscupfinalen som går i Åre mellan 14 och 18 mars 2018. Passa på att köpa en upplevelse till någon du tycker om, och till dig själv!

För att köpa biljetter till värlscupfinalen i Åre 2018, gå till vår hemsida. Glöm inte att följa oss på
sociala medier för att hänga med i allt som händer kring VM-bolaget Åre 2019, och inte minst för att vara först med att köpa biljetter till alpina världsmästerskapen 2019!

Bilder

Om

Åre 2019
Åre 2019Följ Åre 2019

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Åre 2019

VM-köket i Åre ska mätta både skidstjärnor, kungar och kameramän22.10.2018 10:21Nyheter

Under alpina VM i Åre kommer det krävas bra mat för många, för att hålla alla som arbetar med evenemanget igång under långa dagar på fjället. På arenan kommer därför att byggas upp ett fullskaligt restaurangkök, i en lokal som normalt är gym för den svenska skideliten. Ett team på 100 personer kommer att laga mat till både kungligheter, sponsorer, parkeringsvakter och journalister, totalt ungefär 54 000 måltider under tre veckor.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum