Svenska kyrkan Västerås / Västerås pastorat

Den populära sångvandringen på Bäckby är tillbaka

Dela

Förra årets populära sångvandringar på Bäckby är tillbaka med besked! I år går startskottet den 2 augusti klockan 17.30 och sedan pågår de varje vardagskväll till och med den 10 september. Vandringarna genomförs utifrån gällande Covid-19-restriktioner och kan därför behöva anpassas beroende på samhällsläget.

Giselle Hedman och Peppe Ekberg. Foto: Bäckbykyrkan
Giselle Hedman och Peppe Ekberg. Foto: Bäckbykyrkan

Vandringen leds av trubaduren Peppe Ekberg och diakonen Giselle Hedman, precis som förra året.

- Vi vet sedan förra året att vandringen fungerar allra bäst i de områden på Bäckby där det finns flerbostadshus så vi kommer framför allt att vandra i de områdena, säger initiativtagaren Giselle Hed­man, diakon i Bäckbykyrkan.

En nyhet i år är möjlighet till förbön. Giselle kommer även att ha med sig visitkort under vandringen så att den som vill har alla möjligheter att ta kontakt med Bäckbykyrkan även efter vandringen.

För mer information

Vill du ha mer information eller vill du vara med och sjunga? Kontakta Giselle Hedman, Giselle.Hedman@svenskakyrkan.se eller 073-988 31 13 för att få uppdaterad information om var vandringarna sker just nu och hur upplägget ser ut.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Giselle Hedman och Peppe Ekberg. Foto: Bäckbykyrkan
Giselle Hedman och Peppe Ekberg. Foto: Bäckbykyrkan
Ladda ned bild

Om

Svenska kyrkan Västerås / Västerås pastorat
Svenska kyrkan Västerås / Västerås pastorat
Box 5
721 03 Västerås

https://www.svenskakyrkan.se/vasteras
Svenska kyrkan Västerås möter människor i vardag och högtid, i glädje såväl som sorg. Verksamheten är öppen för alla, oavsett tro eller tvivel. 

Det finns mötesplatser för alla åldrar och för många olika intressen, allt från öppen förskola och ungdomsgrupper till samtalsgrupper och körverksamhet. 
Kyrkan är också en naturlig del av vardagen i till exempel skolor och på sjukhuset. Fler än 80 000, cirka 60 procent av alla västeråsare tillhör Svenska kyrkan, vilket gör kyrkan till den i särklass största folkrörelsen i Västerås. Här finns 26 kyrkor och 23 begravningsplatser.

https://www.svenskakyrkan.se/vasteras

Följ Svenska kyrkan Västerås / Västerås pastorat

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska kyrkan Västerås / Västerås pastorat

Oersättlig ljusplåt från Badelunda kyrka återlämnas den 26 september22.9.2021 08:30:00 CEST | Pressmeddelande

Våra kyrkor, kyrkogårdar och inte minst kyrkornas konstföremål och inventarier som till exempel tavlor, altarskåp och andra konstföremål, är en stor och viktig del av vårt kulturarv. Ett sådant oersättligt föremål, en ljusplåt tillverkad på 1600-talet, stals 2015 från Badelunda kyrka men har nu hittat hem. Välkommen att delta i en återlämningsceremoni, kl. 15.00 den 26 september i Badelunda kyrka för att höra den spännande historien.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum