Avesta kommunAvesta kommun

Den stora Stadsfesten - Program

Dela

Välkommen på pressträff där vi berättar mer om programpunkterna i Avestas 100-årsjubileum och Stadsfesten den sista helgen i augusti.

Stadsfesten inleds redan på torsdagen den 29 augusti då det är invigning av konstverket Droppen. 

Fredagens programpunkter är bland annat öppet hus på olika förvaltningar och i Sportparken, konsert med Jularbos vänner på Karlfeldtsgården.

Huvuddagen i programmet är lördagen den 31 augusti där programmet pågår från kl.10.00 till kl. 21.00.

Firandet avslutas på söndagen den 1 september med bland annat ett fikarally!

Vi berättar mer om alla detaljer i programmet kl.15.00 på tisdag den 20 augusti vid konstverket Droppen i Stadshusparken!

Nyckelord

Kontakter

Ing-Marie Pettersson Jensen 0226-64 51 75
@ ing.marie.pettersson-jensen@avesta.se

Stina Lundkvist 0226-64 56 91
@ stina.lundkvist@avesta.se

Om

Avesta kommun
Avesta kommun
Corneliusgatan 16
774 81 Avesta

0226-64 50 00https://www.avesta.se/

Här i södra Dalarna finns inte bara dalahästar, brusande forsar och speedwaybanor. Här finns pannben och mod. Handlingskraft och framtidstro. Här finns förmågan att se möjligheter. När andra snackar - då gör vi.

Vi gör kollektivtrafiken avgiftsfri, för att det gynnar alla. Vi förvandlar en anrik industrilokal till modernt museum och bevarar utrotningshotade visenter. För att vi är stolta över vår historia. Vi gräver ner världens snabbaste fibernät så att vi kan koppla upp oss mot världen, och med naturen utanför knuten kan vi även koppla av. Dessutom skapar vi goda förutsättningar för nya industrier att blomstra. För att framgång föder välfärd och en bättre framtid. Det är så vi tänker, och så vi gör. Därför händer det mycket här i Avesta!

Följ Avesta kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Avesta kommun

”Kickarnas kamp” för högstadieelever13.12.2019 15:57:52 CETPressinbjudan

Idag hamnar allt fler unga i djupa digitala beroenden samtidigt som skuldsättningen ökar dramatiskt. Finns det något samband och vad består detta i så fall av? Hur ser baksidan av myntet ut i den ständiga jakten på snabba dopaminhöjande kickar i vardagen? Detta och mycket mer kommer du få svar på i denna pinfärska dubbelföreläsning med de välkända experterna Patrik Wincent och Magnus Hedberg. På ett enkelt och lättillgängligt sätt dyker de ner i sina respektive expertområden och delar med sig av såväl vanliga fällor och konkreta tips som högintressanta utvecklingstrender.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum