Bookmark Förlag

Denise Rudberg firar jubileumsår – släpper julspecial om sin deckarhjältinna

Dela

Hösten 2020 innebär tjugoårigt jubileum för Denise Rudberg som författare. Till första advent släpps den digitala julspecialen Jidhoffs jul som är tillgänglig under december.

Denise Rudberg debuterade hösten 2000 med romanen Väninnan – en bok som vid releasen hamnade på kvällslöpet. Tjugo år senare är hon mer aktuell än någonsin med sina skildringar av den sociala elitens mörka sidor. Med Tio grisar nere, som släpptes i oktober, firade hon även tio år tillsammans med sin hyllade protagonist Marianne Jidhoff.

Vanligtvis behöver bokseriens läsare vänta ett helt år på uppföljaren men i år får läsarna en tidig julklapp. Redan från första advent får den nyfikne läsa vidare om vad som händer efter det spännande slutet i Tio grisar nere, som också innebär en stor förändring i Marianne Jidhoffs privatliv.

– Det är lite kul för mig som själv har ett komplext förhållande till julen att få frossa i den genom Marianne som har en helt annan inställning till denna högtid. Men det innebär inte att det blir helt smärtfritt för henne då Marianne åker på halsfluss och chokladleverantören Ejes har inbrott! säger Denise Rudberg.

Alla hinder till trots utlovas hög mysfaktor och en äkta julpralin som avslut på jubileumsåret.

Vid intervjuförfrågningar, vänligen kontakta:
Linus Stridfelt, Patriksson, på linus.stridfelt@patrikssongroup.com eller + 46 705 19 86 10.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Ljudboksomslag
Ljudboksomslag
Ladda ned bild
E-boksomslag
E-boksomslag
Ladda ned bild
Denise Rudberg. Foto: Kristian Pohl.
Denise Rudberg. Foto: Kristian Pohl.
Ladda ned bild

Länkar

Om

Bookmark Förlag
Bookmark Förlag
Kungsgatan 58
111 22 Stockholm

http://www.bookmarkforlag.se/

Förlaget för kräsna bokälskare.

BOOKMARK FÖRLAG är ett av Sveriges yngsta och starkast växande allmänutgivande förlag. Vi fokuserar på unika och dramatiska titlar som är svåra att lägga ifrån sig, och har såväl svenska som utländska författarskap. 

Följ Bookmark Förlag

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bookmark Förlag

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum