Byggnads Stockholm-Gotland

Dennis Rydberg blir ny avtalsansvarig för Byggnads Stockholm-Gotland

Dela

Igår valdes Dennis Rydberg till ny avtalsansvarig. Dennis har tidigare jobbat med avtalsfrågor och varit ansvarig för Avtalsteckning sedan 2016. Beslutet om en ny avtalsansvarig fattades av en enig styrelse.

DennisRydberg, ny avtalsansvarig, Byggnads Stockholm-Gotland
DennisRydberg, ny avtalsansvarig, Byggnads Stockholm-Gotland

- Vi ska fortsätta arbetet med att erbjuda våra medlemmar attraktiva kollektivavtal. Byggnads ska vara en stark kraft där vi håller ihop. Jag ser fram emot den här utmaningen och är oerhört stolt över förtroendet, säger Dennis Rydberg som efterträder John Aspendal

- Mitt fokus kommer att vara trygga och säkra arbetsplatser med bra villkor för medlemmar genom attraktiva kollektivavtal. Det handlar om nyttan vi skapar i vardagen för medlemmarna.


Ordförande Tomas Kullberg om Dennis Rydberg som ny avtalsansvarig

- Dennis är en samarbetsinriktad person. Det har Dennis inte minst visat det under sina år som ansvarig för Avtalsteckning på Byggnads Stockholm-Gotland. Det är erfarenheter som kommer att vara värdefulla i arbetet och i nästa års avtalsrörelse.

- Samarbete är grunden i allt vi gör. Tillsammans med andra aktörer förändrar och utvecklar vi. Vi är övertygade att vi får en avtalsansvarig som framgångsrikt fortsätter arbetet med att erbjuda attraktiva kollektivavtal för våra medlemmar.

Om Dennis Rydberg
50 år
Bor i Södertälje
Gift och fyra bar, tre flickor och en pojke
Yrke: Snickare

Om rollen som avtalsansvarig
Rollen som avtalsansvarig innebär att man ansvarar för de arbetsrättsliga tvisterna och den lokala lönebildningen på samtliga avtal. Som avtalsansvarig ska man också se till att de rättigheter som avtalen ger de anställda blir kända bland alla medlemmar oavsett var man jobbar.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

DennisRydberg, ny avtalsansvarig, Byggnads Stockholm-Gotland
DennisRydberg, ny avtalsansvarig, Byggnads Stockholm-Gotland
Ladda ned bild

Om

Byggnads Stockholm-Gotland
Byggnads Stockholm-Gotland
Box 1288, Skytteholmsvägen 2
171 25 Solna

010-601 10 08https://www.byggnads.se/Stockholm-Gotland/

Byggnads Stockholm-Gotland är det trygga fackförbundet för byggnadsarbetare och byggnadslärlingar. Vi är cirka 16 000 stolta yrkesarbetare som jobbar inom ett trettiotal olika yrkesgrupper i allt från stora internationella företag till små familjeföretag.

Följ Byggnads Stockholm-Gotland

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Byggnads Stockholm-Gotland

Rättelse: Pressmeddelande 8.10.2019 klockan 16:49:27 avseende ny regionsekreterare och tf. ekonomiansvarig8.10.2019 21:04:42 CESTPressmeddelande

I pressmeddelande "Emmelie Renlund ny regionsekreterare och Dennis Rydberg ny tf. ekonomiansvarig för Byggnads Stockholm-Gotland" som publicerades den 8.10.2019 klockan 16:49:27 stod det att Fredrik Sirberg och Jonte Söderström tagit time out och lämnat Byggnads Stockholm-Gotland. Rätt är att Fredrik Sirberg och Jonte Söderström tagit time out och lämnat ledningen och styrelsen för Byggnads Stockholm-Gotland och inget annat.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum