Yearwood PR & Productions

Designern och stylisten Kevin Nilsson, 22 år från Södertälje designar smycken till kändisar

Dela

Stylisten, designern och grundaren av ZΛEK STUDIO, Kevin Nilsson som ursprungligen kommer från Södertälje gör ett samarbete med smyckestillverkaren IOAKU och designar exklusiva ringar.

Kevin Nilsson, 22 år, grundare av ZAEK STUDIO
Kevin Nilsson, 22 år, grundare av ZAEK STUDIO

 I samarbetet med IOAKU har vi tillsammans tagit fram en kollektion av exklusiva ringar som ska bidra till att bejaka den extravaganta personen vi alla har inom oss. Ringarna är unisex, lite overzize, vågade och har mycket starka färger, säger Kevin Nilsson, grundare av ZΛEK STUDIO.

ZΛEK STUDIO är ett extravagant, roligt och färgglatt varumärke och trots sin unga ålder (22 år) har Kevin Nilsson stylat och designat kläder till röda mattan, Elle Galan, Stockholm Fashion Week och olika magasin. Kevin har också stylat och designat kläder till artisterna Zara Larsson, Peg Parnevik, Molly Zandén, Cherrie och Janice. Vid sidan om sitt arbete med att driva ZΛEK STUDIO studerar Kevin på Beckmans designskola i Stockholm.

– Samarbetet mellan ZΛEK STUDIO och IOAKU har under tid växt fram då jag under flera år lånat smycken av IOAKU för olika modeprojekt och styling. Jag ville designa stora ringar som kan bäras till fester när pandemin är över, men även som ska kunna bäras när du går ner till ICA för att köpa frukost - ringar för alla tillfällen, berättar Kevin Nilsson.

– Förra hösten frågade jag om IOAKU ville ta fram speciella ringar till en klädkollektion jag gjorde på Beckmans. Vi blev så nöjda med hur ringarna såg ut så vi bestämde oss för att utveckla ringarna så vi kunde släppa dem till försäljning så att en bredare publik kan få tillgång till ZΛEK STUDIO, berättar Kevin.

IOAKU är ett svenskt varumärke som grundades 2012 av den svenska modedesignern Fanny Ek. Fanny Ek har under åren lagt stor vikt på att skapa smycken efter hennes passion för konst och hantverk. Smyckena är personliga och unika i olika form och färger.

IOAKUs smycken bärs av många artister och kändisar och några av dem är Charlotte Perrelli, Pernilla Wahlgrem, Hanna Ferm, Sara Dawn Finer, Tess Merkel, Seinabo Sey, Mischa Billing, Lisa Ajax, Lina Hedlund, Malin Gramer, Tove Styrke, Kristofer Greczula, Christine Meltzer, Tina Nordström, Peg Parnevik, Anja Pärson, Jill Johnsson, Petra Marklund, Petra Mede, Lena Endre, Camilla Läckberg och Bianca Ingrosso.

De nya ringarna designade av ZΛEK STUDIO finns att köpa från och med fredagen den 21 maj i IOAKU:s webbshop eller i dess Flagship Store som är placerad i Sturegallerian, Stockholm.

Fotograf: Magnus Ragnvid

För intervjuer och mer info
Yearwood PR & Productions AB, 070-758 57 78, contact@yearwoodpr.com

Nyckelord

Bilder

Länkar

Om

Yearwood PR & Productions
Yearwood PR & Productions

STOCKHOLM

+ 46 70 758 57 78https://www.yearwoodpr.com

Yearwood PR & Productions hjälper dig från grunden med analys, strategi, idéer samt PR- och aktivitetsplaner för att bygga ditt varumärke och skapa uppmärksamhet. Vi hjälper dig att få möjlighet att synas i rätt kanaler för din målgrupp vid rätt tillfälle.

Vi arbetar främst inom musik kultur, nöjesindustri och branscherna restaurang- och krogliv, hotell, mode, styling, inredning och skönhet. Vi har också stor erfarenhet av att planera och genomföra större events och festarrangemang.

Följ Yearwood PR & Productions

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Yearwood PR & Productions

Ny lag för estetiska injektioner - oseriösa aktörer rensas ut och patientsäkerheten stärks24.6.2021 06:00:00 CEST | Pressmeddelande

Från den 1 juli införs en ny skönhetslag och endast legitimerade sjuksköterskor, tandläkare och läkare får i framtiden göra fillers- och botoxinjektioner. – Jag välkomnar den nya lagen, du ska känna dig trygg med att den som ger injektioner har rätt medicinsk kompetens, säger den legitimerade specialistsjuksköterskan Angelica Bauer, grundare till Bauer Clinic med kliniker i Stockholm och Linköping.

New single: The artist Daniel Mauricio is releasing the new song; Empty Room28.5.2021 07:30:00 CEST | Press release

Empty room that is released today, Friday the 28th of may, is a soulful ballad with at hint of pop, and has a feeling of melancholy throughout and will take you through a musical journey. With the song Daniel Mauricio is sharing his own feelings and thoughts, taken from situations that he himself has been through. – This is the first time that I have written and sung anything that I myself want to sing, and not a song or lyric that someone else choose suitable for me, Daniel Mauricio says.

Ny singel: Artisten Daniel Mauricio släpper låten Empty Room28.5.2021 07:30:00 CEST | Pressmeddelande

Empty Room släpps fredagen den 28 maj och är en soulig ballad med popfeeling. Den har en genomgående melankolisk ton och tar med dig på en känslosam resa. Daniel Mauricio delar med sig av sina egna känslor och tankar från situationer han själv varit med om. – Det är första gången jag sjunger som jag själv vill och inte som någon annan tycker jag borde, säger artisten Daniel Mauricio om sin nya låt.

Ny singel med SYLVE: Den självironiska låten ”Jag kan inte låta bli”16.4.2021 09:10:41 CEST | Pressmeddelande

– Min nya singel ”Jag kan inte låta bli”, som har en given plats på vårens kommande EP är en smått självironisk låt om hur snabbt jag faller när jag väl faller för någon. Att bli kär och nästan direkt ”skaffa extranycklar” som jag sjunger om i första raden blev också låtens symbolik och temat för omslaget, säger SYLVE om nya låten som han idag släpper tillsammans med TGR Music Group och Sony Music Sweden.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum