Vänsterpartiet Skåne

Det går bra nu!

Dela

För att fira det bjuder vi in Burlövsborna till en eftermiddag med musik, fika och politiska samtal. Under eftermiddagen kommer El Kvartett att värma upp oss inför att Mikael Wiehe tar över scenen och inspirerar med kamp och progg.

- En lokal Vänsterpolitik är viktigare nu än någonsin. Vi ser fram emot att hälsa El Kvartett och Mikael Wiehe välkommen och hoppas på många konstruktiva samtal med burlövsborna, säger Bosse Lindqvist, förstanamn till Kommunfullmäktige i Burlöv.

Förutom lokala tal får vi också lyssna till Ana Süssner Rubin, Distriktsordförande för Vänsterpartiet Skåne. Hon är runt i hela Skåne och stöttar valrörelsen i länet och märker av att vänstern växer.

- Det går bra nu och det är fantastiskt roligt att bedriva valrörelse med så många engagerade medlemmar och väljare. Ju bättre det går, desto större möjligheter får vi att skapa reell förändring i samhället, säger hon inför lördagens fest.

Sara Svensson, gruppledare för Vänsterpartiet Skåne kommer också att finnas på plats.

- Det är en väldigt speciell känsla att åka runt i Skåne denna valrörelsen. En väl utbyggd sjukvård och sänkta taxor i kollektivtrafiken är viktiga frågor för skåningarna och det är Vänsterpartiet som har lösningarna, avslutar hon.

Väl mött till Vårbogården på Svenshög i Arlöv den 25/8 kl 15-19!

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Vänsterpartiet Skåne
Vänsterpartiet Skåne
Nobelvägen 51a
214 33 Malmö

040-19 27 87http://vskane.se/

Jämlika samhällen är en förutsättning för alla människors frihet. Det är när vi tillsammans ser till att välfärden och samhället ställer upp för oss alla och envar som vår individuella frihet växer. Inom sjukvården innebär det drift i egen regi för att säkra en jämlik tillgång till god vård. Bäst vård får man om patienternas behov får styra och låter skattepengarna finansiera verksamheten istället för att gå till vinster för välfärdföretagen. Sänkta avgifter för biljetter till ett modernt järnvägsnät, ett utbyggt nät av stadsbussar och regionala busslinjer som binder ihop hela regionen är Vänsterpartiets vision. Fri kollektivtrafik är framtiden!

Vänsterpartiet vill bygga ett Skåne för alla – inte bara för de rikaste.

Följ Vänsterpartiet Skåne

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Vänsterpartiet Skåne

Inbjudan: Malin Björk, Vänsterpartiet Skåne och Vänsterpartiet Malmö håller samtal om aborträtt5.9.2018 17:24Pressmeddelande

Kvinnors rätt till sin egen kropp är helt grundläggande. Just nu blåser det konservativa vindar i Europa och Sverige: aborträtten hotas av begränsningar och förbud och diskussioner om samvetsfrihet lyfts dagligen i den svenska valrörelsen. Malin Björk, vänsterpartiets EU-parlamentariker, Sara Svensson, gruppledare för Vänsterpartiet i Skåne och Hanna Thomé, vänsterpartiets kommunalråd i Malmö, bjuder in till samtal om hur vi praktiskt kan försvara rätten till fri abort.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum