Adstate

Digital trend i begravningsbranschen: 50 000 tända digitala ljus

Dela

Allahelgonahelgen är en viktig minnesdag för många, där det är tradition att tända ljus på gravarna för att minnas de avlidna.

De senaste åren har det också blivit populärt att tända ett digitalt ljus för sina kära. Därför väljer många anhöriga idag att upprätta en minnessida för den avlidne, med hjälp av sin lokala begravningsbyrå.

Hittills i år har det upprättats minnessidor för 14 000 dödsfall i Sverige, det har skrivits över tiotusentals kondoleanser och tänts närmare 50 000 digitala ljus till minne av de avlidna. Trenden ökar starkt och vi ser att utvecklingen är densamma i alla de europeiska länder vi är verksamma i upplyser Simon Hansen Elvestad, grundare av Adstate som levererar denna digitala lösning till svenska begravningsbyråer.

För många familjer är den omtanke som visas genom ett tänt ljus till hjälp eller tröst under annars svåra omständigheter. I somras hade Adstate i Norge en minnessida för en ung tjej som blev besökt av 130 000 personer. Det tändes över 1 400 ljus och skrevs 600 kondoleanser. För hennes familj blev stödet en stark upplevelse avslutar Simon Hansen Elvestad, som vill uppmana alla till att besöka kyrkogårdar och tända ett ljus till minne av nära och kära. Det är en otroligt vacker och stark upplevelse att se en gravplats med tända ljus, en mörk höstkväll.

Kontakter

Bilder

Om

Adstate
Adstate
Nordhemsgatan 12
413 27 Göteborg

031-709 63 80http://adstate.com

Följ Adstate

Abonnera på våra pressmeddelanden.