Tekniska verken i Linköping

Digitala årsredovisningen kan vinna två priser!

Dela

Tekniska verken har återigen nominerats till både Publishingpriset och Svenska Designpriset 2019 för sin digitala årsredovisning. När det gäller Publishingpriset är det i kategorin "Årsredovisningar webb" och kategorin i Svenska Designpriset är "Redaktionellt och Information".

Svenska Designpriset har som målsättning att främja och utveckla svensk grafisk design och kommunikation. Tävlingen är öppen för reklam- och designbyråer, inhouse, förlag, informatörer, arkitekter, tidningar, webbyråer och grafiska formgivare. Röstningen äger rum på svenska Designprisets webbplats 2-8 september, och är öppen för alla. 
Mer information om tävlingen finns på Svenska Designprisets webbplats

Publishingpriset är en jurybedömd tävling för filmer, webbplatser, tidningar, tidskrifter, böcker och andra trycksaker, på svenska eller engelska, som premierar lovvärd redaktionell kommunikation och marknadskommunikation. Juryn består av verksamma kommunikatörer såsom fotografer, grafiska formgivare, filmproducenter, journalister, redaktörer och UX designers. 
Mer information finns på Publishingprisets webbplats

Tekniska verkens årsredovisning har producerats i samarbete med Significant Bit, Edit & Björnen och Identx kommunikation.

Här finns Tekniska verkens digitala årsredovisning. 

För mer information kontakta gärna:
Anna Nestun, marknadskommunikationschef, Tekniska verken, 
013-20 90 18
anna.nestun@tekniskaverken.se

Johan André, grundare och utvecklare, Significant Bit
011-333 00 99
johan@significantbit.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Tekniska verken i Linköping
Tekniska verken i Linköping
Box 1500
581 15 Linköping

013 - 20 80 00https://www.tekniskaverken.se/

Tekniska verken är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg. Välkommen att läsa mer på tekniskaverken.se 

Tekniska verken i Linköping AB (publ) Box 1500 581 15 Linköping Besöksadress: Brogatan 1 Presskontakt: 013-20 91 40 Växel: 013-20 80 00

Följ Tekniska verken i Linköping

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Tekniska verken i Linköping

Pressinbjudan: Moderaternas ekonomisk-politiska talesperson besöker Malmen återvinningscentral23.1.2020 15:39:15 CETPressmeddelande

Imorgon fredagen den 24 januari, kommer Elisabeth Svantesson (M), ekonomisk-politisk talesperson, till Linköping för att tillsammans med kommunstyrelsens ordförande Niklas Borg (M) besöka Tekniska verkens återvinningscentral Malmen och Ryds Herrgård. På besöken deltar även bland annat Fredrik Lundén (M), ordförande i Arbetsmarknadsnämnden, samt Charlotta Sund, vd för Tekniska verken i Linköping.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum