Sveriges Allmännytta

Digitaliseringskonferens – En framtidssäkrad allmännytta: Ett forum för dialog kring digitaliseringens möjligheter för hållbar samhällsutveckling

Dela

Den 29–30 augusti riktar vi blickarna mot framtidens allmännytta. Under två dagar träffas allmännyttiga bostadsbolag, samhällsaktörer, akademi och näringsliv för att lära av varandra och inspireras.

Årets digitaliseringskonferens samarrangeras av Allmännyttans Digitaliseringsinitiativ och Sveriges Allmännytta. Häng med på en resa in i framtiden och tillbaka där vi utforskar de möjligheter som öppnas för allmännyttan och boende när vår data på nya sätt blir en resurs för innovation.

Konferensen har tre teman:

  • Boendedialog – Möjligheter att göra vardagen till en bra dag för alla
  • Datainformerad – Möjligheter att nå trygghetsmål och klimatmål
  • Öppen utveckling – Möjligheter att samverka och dela lösningar

Programmet är framför allt riktat till VD och verksamhet där beslut och värdeskapande sker, men är också öppet för alla andra intresserade. Alla typer av partners som vill förstå och vara med och forma samtalen om digitalisering i allmännyttan har något att hämta. Välkomna!   

Tid och plats
29–30 augusti 2022 på Centralposthuset, Mäster Samuelsgatan 70 i Stockholm

Information och anmälan
Se mer information om program och medverkande här. För ytterligare information och anmälan kontakta Vanessa Ware, projektledare, tfn 08 406 55 52, mail vanessa.ware@sverigesallmannytta.se

Om Allmännyttans Digitaliseringsinitiativ
Hur kan vi anpassa allmännyttan och dess verksamheter till en alltmer digitaliserad värld? Den frågan var början på Allmännyttans Digitaliseringsinitiativ, ett treårigt samarbete mellan 100 bostadsbolag med syfte att skapa förändringskraft och ett ramverk för hållbar digitalisering av den svenska allmännyttan. Idag är vi i slutet av det uppdraget och i början på förverkligandet av en hållbar och attraktiv allmännytta med digitalisering som motor.

Kontakter

Om

Sveriges Allmännytta
Sveriges Allmännytta
Hornsgatan 15
118 46 Stockholm

08-406 55 00http://www.sverigesallmannytta.se

Sveriges Allmännytta är bransch- och intresseorganisationen för 318 allmännyttiga kommunala och privata bostadsföretag som bygger och förvaltar hyresbostäder för alla i hela landet. Tillsammans har de över 945 000 hyresbostäder

Vi bistår våra medlemmar så att de kan vara långsiktiga och konkurrenskraftiga aktörer på bostadsmarknaden. På så sätt bidrar vi gemensamt till en hållbar utveckling – ekonomiskt, miljömässigt och socialt.

Följ Sveriges Allmännytta

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Sveriges Allmännytta

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum