Digitalt och utomhus tar större plats hos Friskis 2021

Dela

Ett större utbud av onlineträning och anpassade utomhuspass för alla väder är två exempel på trender i Friskis&Svettis träningsnyheter för 2021. Men bland nyheterna finns något för alla – inte minst för seniorer och nyblivna mammor.

Många träningsnyheter hos Friskis&Svettis under 2021.
Många träningsnyheter hos Friskis&Svettis under 2021.

Friskis&Svettis arbetar ständigt med att utveckla nya träningsformer och erbjuda schyssta träningsupplevelser.
– Vi fortsätter att utveckla träningen för en ny verklighet. Många har fått nya vanor i de speciella tider som råder och vi vet hur stor skillnad redan lite rörelse gör för hur vi mår både fysiskt och psykiskt, säger Susanne Jidesten, generalsekreterare Friskis&Svettis.

Inför 2021 släpps en rad nyheter.
– 2020 gav oss nya lärdomar och insikter, vilket syns i våra träningsnyheter. Många har på allvar upptäckt den digitala träningen och vill fortsätta med den. Samtidigt finns ett stort intresse för utomhusträning och att vara i naturen, därför kommer nu ett större utbud av både online- och utomhusträning som vi hoppas ska bli uppskattat, säger Tina Uppfeldt, träningsutvecklingschef på Friskis&Svettis.

Utefys vinter är en rejäl genomkörare för hela kroppen med möjlighet till frisk luft och förhoppningsvis dagsljus i samband med passet.

Friskis tror också mycket på nyheten Yoflow. Ett Yogapass som är energifyllt och flödande men också ger möjlighet att stanna upp och landa.
– Vi tror att många längtar efter att vara närvarande i nuet och vill hitta ny energi och inspiration, säger Tina Uppfeldt.

För Friskis är det viktigt att kunna erbjuda träning av hög kvalitet för alla. För de många äldre som under året begränsats av restriktioner kommer nu två tillskott av skonsam onlineträning – Stolfys och Stavfys 70+. Ytterligare nyheter är Mammapower, med fokus på att komma igång med träningen efter graviditet och förlossning.

Läs mer om Friskis träning på friskissvettis.se.

Nyckelord

Kontakter

Tina Uppfeldt, träningsutvecklare Friskis&Svettis, tina.uppfeldt@riks.friskissvettis.se, 070-465 00 58

Bilder

Många träningsnyheter hos Friskis&Svettis under 2021.
Många träningsnyheter hos Friskis&Svettis under 2021.
Ladda ned bild

Om

Friskis&SvettisÖver en halv miljon människor utgör Frikis&Svettis genom sina medlemskap. Vi är fördelade i 159 ideella idrottsföreningar, varav 107 i Sverige och resterande i Norge och övriga Europa. Friskis&Svettis vill alltid att fler ska få chans att hitta sin rörelseglädje. 

Följ Friskis&Svettis

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Friskis&Svettis

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum