Business Wire

Dinadack.com drar positiva slutsatser från REIFEN mässan 2016

Dela

Från den 24:e till den 27:e maj 2016 presenterade Delticoms exklusiva onlineshop för bilfirmor, däckfirmor och -grossister, Dinadack.com , alla sina tjänster, tools och fördelar med Delticom B2B Services på REIFEN mässan i Essen. Under fyra dagar informerade tolv experter inom hela området Delticom B2B - från ledaren över handelsversamheten till experter för monteringspartnerverksamheten och försäljningschefen för motorcykeldäck till ledaren för serviceteamet - kunder, intressenter och representanter från den internationella pressen om lösnings- och servicemodulerna för bil- och däckfirmor. Ett sort antal sakkunniga besökare fick reda på ,hur däckmarknaden kan moderniseras och ge dem möjligheten att öka sin omsättning och vinna nya typer av kunder, med hjälp av handelspartner. Dinadack.com informerade om det partnerskapsvänliga, flexibla handelssystemet och det strategiska mervärdet som Delticom B2B servicemoduler innebär för verkstäder och återförsäljare, utan att de behöver förlora sin självständighet.

Denna Smart News-version använder multimedia. Se den fulla versionen här: http://www.businesswire.com/news/home/20160609005619/sv/

Dinadack.com drar positiva slutsatser från REIFEN mässan 2016

Dinadack.com drar positiva slutsatser från REIFEN mässan 2016

“Jag är jätteglad över hur vi lyckades presentera vårt försäljningskoncept, däckhandel med system, för besökarna och framförallt för återförsäljarna och verkstäderna”, resumerar Andreas Faulstich, Head of B2B hos Delticom AG. “Med Delticom E-Commerce-konceptet och vår B2B- och B2B-shoppar för vi samman återförsäljare och kunder - vi visar, hur utmärkt online- och offlinehandel kan växa tillsammans, och det har vi gjort i 15 år nu.” Under mässan fördes det flera hundra intressanta och konstruktiva samtal med internationella kunder och press från hela världen.

Nya försäljningsfrämjande koncept för däckhandel och verkstäder

Dinadack.com visade de nya försäljningsfrämjande koncepten, som har startat i Tyskland och som ska utökas till ytterligare europeiska länder vartefter, för besökarna på mässan. Ett par av nyheterna är förmedlingsplattformen för däckförvaring “Delti Wheel Storage”, den mobila däckservicen och den nya monteringspartnerplattformen www.deltipartners.com. Det sist nämnda erbjuder bland annat monteringspartner, att med hjälp av online tidbokningskalendern, boka in fasta tider med kunder från Delticom B2B onlineshopparna som t. ex. ReifenDirekt.de - detta gör att både verkstaden och kunderna slipper att spilla dyrbar tid på det organisatoriska. Både användningen av monteringsplattformen www.deltipartners.com och online tidbokningskalendern är gratis, man är inte bunden till något kontrakt.

En av våra partner, Michael Naujokat från Reifen-Technics i Hannover rapporterar om konceptet för den mobila däckservicen, han berättar om erfarenheterna han gjort som affärskund till Dinadack.com och den mobila däckservicen i samarbete med Delticom B2B: “Jag märker dagligen, att den mobila däckmonteringen är ett attraktivt erbjudande med mycket stor efterfrågan. Som däckservice-partner till Dinadack.com är man en del av ett toppenteam. Jag profiterar av den starka försäljningsstrukturen i alla Delticoms onlineshoppar, deras know-how och den väl funktionerande logistiken. Jag uppskattar särskilt det partnerskapliga, öppna och pålitliga samarbetet. Punktlighet och organisatoriskt stöd gör att jag blir mer flexibel vilket underlättar den dagliga verksamheten.”

Specialisterna från Delticom B2B stod även till svars för de klassiska fördelarna med onlineköp i shoppen Dinadack.com på REIFEN mässan: Inga extra avgifter och inga bindande kontrakt, flexibilitet och tillgång till ett omfattande sortiment med däck för nästan alla typer av fordon, biltillbehör, reservdelar eller däcktrycksmätar förberedda komplettdäck med fälgar. För storkunder erbjuds individuella erbjudanden med attraktiva konditioner. På mässan kunde intressenterna även informera sig om datoriserade produktdataöverföring hos Delticom B2B experterna.

“Vi är mycket nöjda med vår presentation och våra samtal på REIFEN 2016. Mässan och även vår DELTI COMe together visade sig vara den perfekta plattformen för oss för att presentera vår Delticom B2B service för den intresserade och sakkunniga publiken”, säger Susann Dörsel-Müller, medlem i Delticom AGs ledningsgrupp. “På mässan visade vi återigen tydligt att samverkan med våra återförsäljare är mycket viktig för oss på Dinadack.com. Vi vill utveckla gemensamma framtidsdugliga modeller och växa på marknaden. Vi nådde upp helt till våra förväntningar och är glada att vår Delticom B2B service blev så positivt bemött - vi är väldigt nöjda med mässan.”

Delticom B2B services - alla informationer i översikt:

Den som missade mässan kan ta sig en titt på följande video för att få ett litet intryck av Dinadack.com på REIFEN 2016: https://www.youtube.com/watch?v=bih_z_vbcls

Utförligare informationer om hur Delticom B2B Services möjliggör en framtidsduglig däckhandel för bilfirmor och däckåterförsäljare, hittar intressenter på följande sida (på engelska):

http://www.autoreifenonline.de/delticom-b2b-services-english.html

Om Dinadack.com

Dinadack.com är Delticom AG:s exklusiva svenska nätbutik för verkstäder, återförsäljare, grossister och service-/monteringsstationer med alla typer av däck och biltillbehör. Med över 15 års kompetens inom däckhandel på nätet erbjuder det professionella B2B-teamet hos Dinadack.com sina affärskunder ett enastående, omfattande däcksortiment för personbilar och motorcyklar av alla de märken och storlekar för alla typer av fordon. Däck för lätta lastbilar och lastbilar, bussdäck, specialdäck, kompletta hjul, reservdelar för personbilar liksom tillbehör, motorolja och batterier. Återförsäljarkunder får fördelar såsom, förutom fördelaktiga inköpsvillkor, tidsbesparande däcksökfunktioner i nätbutiken, hög tillgänglighet, leveranssäkerhet tack vare egna lager, enkel inloggning och användarvänlighet. Allt utan några dolda kostnader – från första däcken.

Information om Delticom B2B Services (på engelska): http://www.autoreifenonline.de/delticom-b2b-services-english.html

Nätbutik för återförsäljare och verkstäder i Sverige: www.dinadack.com och ytterligare 26 länder.

Information om företaget: www.delti.com

Däcktester: www.dacktest.com

Contact information

insignis agentur för
Kommunikation GmbH (GPRA)
Henning Jahns
Tel.: +49-511-132214-14
Fax: +49-511-132214-99
delticom@insignis.de
eller
Delticom AG
Anne Lena Peters
Tel.: +49-511-93634-8909
Fax: +49-511-93634-8301
anne.lena.peters@delti.com

Om

Business Wire
Business WireFölj Business Wire

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Business Wire

VGR utrustar läkare med UpToDate, det evidensbaserade beslutsstödet från Wolters Kluwer15.3.2018 15:02Pressmeddelande

Wolters Kluwer meddelar idag att Västra Götalandsregionen (VGR) nu utrustar sina läkare med UpToDate Anywhere – ett mobilanpassat kliniskt beslutsstöd som tillhandahåller den senaste informationen i samband med diagnostik och behandling av patienter. UpToDate anywhere erbjuds till sjukvårdspersonal på regionens samtliga nio sjukhus. Detta pressmeddelande använder multimedia. Se den fullständiga versionen här: http://www.businesswire.com/news/home/20180315005869/sv/ With UpToDate Anywhere, VGR ensures access to the same high quality, evidence-based content across its nine regional general hospitals. (Photo: Business Wire) Västra Götalandsregionen (VGR) ansvarar för sjukvård och medicinsk behandling till över en och en halv miljon invånare. Med UpToDate Anywhere kan VGR säkra samma högkvalitativa, evidensbaserade diagnostik och behandling på samtliga nio allmänna sjukhus i regionen. Det nya beslutsstödet ska minska risken för onödiga och omoderna behandlingsmetoder, och samtidigt säkerst

Westinghouse-styrt konsortium redo att leverera bränsle till VVER-440-reaktorer i Europa13.3.2018 11:46Pressmeddelande

Westinghouse Electric Company och dess åtta europeiska partner i konsortiet tillkännagav idag att de framgångsrikt har slutfört ett EU-finansierat projekt som syftar till att diversifiera kärnbränsleförsörjningen till reaktorer av typen VVER-440 i Europa. Konsortiet har framtagit ett koncept för bränslekonstruktion och fastställt hur tillverkningen och leveranskedjan för att bygga och transportera bränsleknippen tillhörande VVER-440 kan återupprättas, i likhet med vad Westinghouse och ENUSA genomförde för Lovisa kärnkraftverk i Finland 2001–2007. Utöver bränslekonstruktionen har konsortiet infört och verifierat de därtill hörande metoder som ska tillämpas med avseende på licensiering och användning av en ny bränslekonstruktion. ”Genom det här projektet är vi mycket väl förberedda för att tillverka och leverera VVER-440-bränsle till europeiska anläggningar. Därmed har vi skapat ett gångbart alternativ för dagens bränsleförsörjning som kommer från en enda källa”, säger Aziz Dag, Vice Pre

Unga svenskar riskerar sin hörsel i förtid2.3.2018 08:00Pressmeddelande

29 procent av svenskarna utsätter sig själva medvetet för potentiellt farliga volymnivåer och närmare hälften bryr sig inte om att vidta försiktighetsåtgärder i miljöer de känner kan vara skadliga för deras hörsel. Detta framkommer av rapporten ”State of Hearing” som undersöker svenskarnas attityder och beteenden gällande hörsel och som idag publiceras av Cochlear, det världsledande företaget inom implanterbara hörsellösningar. Rapporten lanseras i samband med Världshörseldagen den 3 mars, ett initiativ från Världshälsoorganisationen (WHO), och temat för årets Världshörseldag är Hear the Future. Rapporten har tagits fram för att öka kunskapen kring hur man kan förebygga dövhet och hörselnedsättning, samt stärka hörselvården världen över. Siffror från WHO visar att omkring 466 miljoner människor i hela världen lider av hörselnedsättning. ”State of Hearing”-rapporten avslöjar ett oroväckande riskbeteende hos svenskarna, som i allt större grad kan komma att drabbas av hörselnedsättning. N

TINE förbättrar logistiken med Quintiqs ruttoptimering22.2.2018 15:41Pressmeddelande

Quintiq, dotterbolag till Dassault Systèmes och världsledande inom planering och optimering av personal, logistik, och produktion (supply chain planning and optimization, SCP&O), meddelade i dag att företagets logistiklösning för taktisk planering har resulterat i mer kostnadseffektiva rutter för TINE AS. Efter detta framgångsrika projekt har Norges ledande mejeriproducent nu inlett en andra projektfas för att ytterligare förbättra företagets taktiska planering och utöka lösningen till att omfatta även operativ planering. Detta pressmeddelande använder multimedia. Se den fullständiga versionen här: http://www.businesswire.com/news/home/20180222005938/sv/ Credit: Bo Mathisen Förra året driftsatte TINE den första fasen av Quintiqs lösning, särskilt utformad för att optimera TINE:s leveranser av mjölkprodukter på en taktisk nivå. TINE:s planerare har under årets gång använt Quintiq för att planera leveransrutter till kund från centrala distributionscentraler över hela Norge. De har i och

Occlutech går över till Box för molnbaserad innehållshantering25.1.2018 10:00Pressmeddelande

Box, Inc. (NYSE: BOX), en ledande aktör inom molnbaserad innehållshantering, meddelade idag att Occlutech flyttat sin personal till Box. Occlutech utvecklar, tillverkar och säljer kardiologiska ocklusionsanordningar och vaskulära implantat. Företagets enheter används för att behandla strukturella hjärtsjukdomar och avvikelser. Occlutech grundades 2003 och säljer idag sina produkter över hela världen. Sedan 2013 har företaget använt Box för att förändra sättet som teamen arbetar i projekt och hanterar innehåll i molnet. – Vi har team som samarbetar i viktiga projekt i flera länder – det är absolut nödvändigt att de har den bästa tekniken för att utföra sitt arbete. Box hjälper oss att förändra sättet vi arbetar med innehåll på i grunden, vilket gör oss mycket mer uppkopplade, effektiva och produktiva säger Fredrik Fernbrant, Chief Information Officer i Occlutech group. – Occlutech är ett av världens ledande företag inom medicinteknik för behandling av strukturella hjärtsjukdomar. Box in

Yonnic GmbH förbättrar geografisk lokalisering för kunder som använder IP-geografisk data från Digital Element22.1.2018 09:03Pressmeddelande

Digital Element, det ledande företaget inom IP-geografisk lokalisering, meddelande idag att Yonnic GmbH, ett spjutspetsföretag på marknadsföringsområdet, har valt NetAcuity-systemet för att ge sina kunder mer effektiva kampanjer. Yonnic säljer märkesrelevant marknadsföring till sina kunder genom att samla in information om konsumenters avsikt och omvandla informationen via sitt eget planeringsverktyg. Företagets kärnsystem heter CloudTDS. Här anpassar man trafik och innehåll baserat på mängder av regler och inställningar, till exempel geografisk markering och enhetsspecifik målinriktad marknadsföring. Genom Digital Elements NetAcuity-data i Yonnics lösning kan man uppgradera den geografiska exaktheten och erbjuda kunderna en mycket noggrann lösning. Det finns även extra datauppsättningar inom IP-intelligens, till exempel anslutningshastighet, mobilleverantör, internetleverantör, hushålls- eller företagsanslutning. Därmed kan Yonnic förstärka sin målinriktning och sina analyser. ”Enligt

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum