Svenskt Trä

Djupdyk i framtidens träbyggande – tema planering och montage

Dela

PRESSINBJUDAN Välkommen att delta under seminariet för ingenjörsmässigt byggande i trä. På plats finns entreprenörer, konstruktörer, projektörer och arkitekter och ett fullspäckat seminarieprogram om planering och montage av större träkonstruktioner. Seminariet är ett forum för tekniska frågor kring framtidens träbyggande och nästan 550 personer har anmält sig.

För att bygga miljö- och konstruktionsmässigt hållbart krävs expertis och fördjupad kunskap. Tillsammans kan vi minsta klimatpåverkan med start under planering och hela vägen till användande och underhåll av bostäder såväl som infrastruktur. Trä är idag det enda förnybara byggmaterialet vilket gör det till ett självklart val för att bygga hållbara städer.

Missa inte chansen att delta under seminariet för ingenjörsmässigt byggande i trä på Hotel Rival, Mariatorget 3, i Stockholm 13 november klockan 08.30 - 16.45.

Vi hör bland annat Pelle Olsson från Martinsons Byggsystem KB berätta om praktiskt montage av limträ- och KL-träkonstruktioner. Vi ställer oss frågan om väderskydd behövs under montage av limträ- och KL-träkonstruktioner. Under eftermiddagen berättar Åge Holmestad från Moelven Limtre AS om montage av stort trähus i storstadsmiljö.

När: 13 november 2018, 8:30 - 16:45
Var: Hotel Rival, Mariatorget 3

Läs mer och se hela seminarieprogrammet här.

Läs pressinbjudan på Svenskt Träs webbplats här.

För mer information:
Johan Fröbel, chef teknik och distribution, Svenskt Trä
Tel 070-289 79 68, johan.frobel@svenskttra.se  

Presskontakt:
Camilla Carlsson, kommunikationschef, Svenskt Trä
+46 8 762 79 65, camilla.carlsson@svenskttra.se  

Nyckelord

Om

Svenskt Trä
Svenskt Trä
Storgatan 19
Stockholm

08-762 72 60https://www.svenskttra.se

Svenskt Träs huvuduppdrag är att bredda marknaden för, och öka värdet på, svenskt trä och träprodukter inom byggande, inredning och emballage. Genom att inspirera, informera och sprida kunskap lyfter vi fram trä som ett konkurrenskraftigt, förnybart, mångsidigt och naturligt material. Svenskt Trä driver också viktiga bransch- och handelsfrågor för sina medlemmar.

Svenskt Trä representerar svensk sågverksnäring och är en del av branschorganisationen Skogsindustrierna. Svenskt Trä företräder också svensk limträ- och förpackningsindustri samt har ett nära samarbete med svensk bygghandel och trävarugrossisterna.

Svenskt Trä värnar om personlig integritet vilket innebär att dina personuppgifter alltid hanteras på ett ansvarsfullt sätt. Läs integritetspolicyn här.

Följ Svenskt Trä

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenskt Trä

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum