Djurens Rätt

Djurens Rätt Boden-Luleå besvikna på Bucht

Dela

Söndagen den 28 februari höll Djurens Rätt Boden Luleå sitt årsmöte där följande uttalande antogs. ”Djurens Rätt Boden-Luleås årsmöte uppmanar landsbygdsminister Sven-Erik Bucht att lyfta blicken och skåda mot framtidens jordbruk som gynnar både djur och miljö. Ett vegetabiliskt lantbruk är framtidens lantbruk – både för Sverige och Norrbotten.”

 - Som norrbottningar förväntar vi oss mer av Bucht, säger ordförande Magnus Gunnarsson efter mötet.

Djurens Rätt har sett en stor ökning i antalet medlemmar under de senaste åren och det gäller i allra högsta grad även Norrbotten. I Luleå rapporterades en ökning på över 14 procent under 2015.

Kontakt
Ordförande Djurens Rätt Boden-Luleå
Magnus Gunnarsson
073-384 32 62

Nyckelord

Bilder

Om

Djurens Rätt
Djurens Rätt
Adress: Hornsgatan 123
117 28 Stockholm

08 - 555 914 00http://www.djurensratt.se

Djurens Rätt är Sveriges största djurrätts- och djurskyddsorganisation med omkring 45 000 medlemmar. Vi är partipolitiskt obundna och arbetar för en värld där djur respekteras som kännande individer med rätt till sina egna liv. Djurens Rätt är beroende av frivilligt stöd för att kunna hjälpa djuren. Det är alla medlemmar och gåvogivare som är Djurens Rätt.

Vi har 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Vi är också granskade och godkända av Givarguiden. Djurens Rätt har funnits sedan 1882.

Följ Djurens Rätt

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Djurens Rätt

Djurens Rätt släpper unikt bild- och filmmaterial som öppnar dörren till svensk kycklingindustri16.3.2018 07:30Pressmeddelande

Fler än 99 miljoner kycklingar dödas i Sverige varje år men hur ofta ser du en kyckling? Kycklingarna i Sverige hålls inomhus i grupper på tiotusentals individer. De slaktas redan efter 35 dagar i livet, då har många av djuren fått problem med benen till följd av den snabba tillväxten. I en ny kampanj, där helt nytt filmmaterial släpps visar organisationen Djurens Rätt hur livet i kycklingindustrin ser ut.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum