Djurens Rätt

Djurens Rätt ökar medlemsantalet i Göteborg med nästan 20 procent

Dela

Djurens Rätt kan efter årsskiftet konstatera att medlemsantalet i föreningen fortsätter att öka i hela landet. I Göteborg rapporteras en ökning på nästan 20 procent under det gångna året.

Under 2015 var den totala medlemsökning för Djurens Rätt nästan 9 procent vilket i faktiska tal innebär mer än 3 200 medlemmar. Föreningen har under de senaste fyra åren ökat sitt medlemsantal med hela 25 procent. Göteborg är en av de orter där allra flest nya medlemmar strömmat till. Även i kringliggande kommuner som Lerum, Orust, Partille, Stenungssund, Öckerö, Vårgårda och Kungsbacka är ökningen stor och i hela västra Götalands län ligger ökningen på strax under 15 procent.

- Det är fantastiskt roligt att se att medlemsantalet fortsätter att öka i Göteborg! Djurens Rätt har hörts och synts på allt från Kulturkalaset och Way Out West till Bokmässan och vår egen mässa Vegovision och vi kan se ett allt starkare stöd för djurrättsfrågorna, säger Moa Ranum, ordförande för Djurens Rätt Göteborg.

Djurens Rätt bildades 1882 och är idag Djurens Rätt är Sveriges största djurrätts- och djurskyddsorganisation med omkring 40 000 medlemmar. De prioriterade arbetsområdena är djurförsök, päls, djur i livsmedelsindustrin samt området djurvänlig konsument.

Djurens Rätt Göteborg
Moa Ranum
076-397 70 38  

Nyckelord

Bilder

Om

Djurens Rätt
Djurens Rätt
Adress: Hornsgatan 123
117 28 Stockholm

08 - 555 914 00http://www.djurensratt.se

Djurens Rätt är Sveriges största djurrätts- och djurskyddsorganisation med omkring 45 000 medlemmar. Vi är partipolitiskt obundna och arbetar för en värld där djur respekteras som kännande individer med rätt till sina egna liv. Djurens Rätt är beroende av frivilligt stöd för att kunna hjälpa djuren. Det är alla medlemmar och gåvogivare som är Djurens Rätt.

Vi har 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Vi är också granskade och godkända av Givarguiden. Djurens Rätt har funnits sedan 1882.

Följ Djurens Rätt

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Djurens Rätt

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum