Djurens Rätt

Djurens Rätt ökar medlemsantalet i Helsingborg och Höganäs med dryga 6 procent

Dela

Djurens Rätt kan efter årsskiftet konstatera att medlemsantalet i föreningen fortsätter att öka i hela landet. I Helsingborg och Höganäs rapporteras en ökning på dryga 6 procent under det gångna året.

Under 2015 var den totala medlemsökning för Djurens Rätt nästan 9 procent vilket i faktiska tal innebär mer än 3 200 medlemmar. Föreningen har under de senaste fyra åren ökat sitt medlemsantal med hela 25 procent. Helsingborg och Höganäs är två av de orter där nya medlemmar strömmat till.

- Det är otroligt roligt att även mindre städer som Helsingborg och Höganäs följer rikstrenden med ökat medlemskap. Men jag är egentligen inte förvånad, vi ser överallt hur medvetenheten och engagemanget för djuren ökar. Inte minst ser jag det i antalet nya medlemmar som vill vara med och anordna och delta i lokala evenemang, säger Sofia Kamlund, ordförande för Djurens Rätt Helsingborg-Höganäs.

Djurens Rätt bildades 1882 och är idag Djurens Rätt är Sveriges största djurrätts- och djurskyddsorganisation med omkring 40 000 medlemmar. De prioriterade arbetsområdena är djurförsök, päls, djur i livsmedelsindustrin samt området djurvänlig konsument.


Djurens Rätt Helsingborg-Höganäs
Sofia Kamlund
helsingborg@djurensratt.se
070 798 40 22

Nyckelord

Bilder

Om

Djurens Rätt
Djurens Rätt
Adress: Hornsgatan 123
117 28 Stockholm

08 - 555 914 00http://www.djurensratt.se

Djurens Rätt är Sveriges största djurrätts- och djurskyddsorganisation med omkring 45 000 medlemmar. Vi är partipolitiskt obundna och arbetar för en värld där djur respekteras som kännande individer med rätt till sina egna liv. Djurens Rätt är beroende av frivilligt stöd för att kunna hjälpa djuren. Det är alla medlemmar och gåvogivare som är Djurens Rätt.

Vi har 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Vi är också granskade och godkända av Givarguiden. Djurens Rätt har funnits sedan 1882.

Följ Djurens Rätt

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Djurens Rätt

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum