Djurens Rätt vill inspirera helsingborgarna med vegodag

Dela

Den 14 maj bjuder Djurens Rätt Helsingborg i samarbete med Medborgarskolan in till en inspirerande vegodag. Alltifrån föreläsningar om näringslära och träning till matlagningsworkshops, tipsrunda och roliga barnaktiviteter erbjuds besökaren. Det kostar ingenting att vara med!

Foto: Photographee.eu/Shutterstock

– Vi vill inspirera helsingborgarna till att välja mer djurvänligt i sin vardag. Vi märker av ett stort intresse för de här frågorna och vill fånga upp det och hjälpa till handling, säger Annie Slatter, ordförande i Djurens Rätt Helsingborg-Höganäs.

Det pågår föreläsningar hela dagen, i en av salarna kommer det finnas en utställning som fokuserar på djurens verklighet. Dagen avslutas med ett panelsamtal där ideell sektor, näringsliv och politik möts för att diskutera om Helsingborg är eller kan bli en vegostad. Vilka är möjligheterna och svårigheterna?

Dessutom säljs fika, veganska kokböcker och tygkassar på plats. Alla intäkter går till Djurens Rätts arbete för djuren.

För mer information, kontakta Djurens Rätt Helsingborg-Höganäs ordförande Annie Slatter: helsingborg@djurensratt.se


När: 14 maj 10 - 16.00 
Var: Medborgarskolan, Gasverksgatan 17

Hela programmet för dagen finns att se här: https://www.facebook.com/events/1869845309921101/

Nyckelord

Bilder

Om

Djurens Rätt
Djurens Rätt
Adress: Hornsgatan 123
117 28 Stockholm

08 - 555 914 00http://www.djurensratt.se

Djurens Rätt är Sveriges största djurrätts- och djurskyddsorganisation med omkring 45 000 medlemmar. Vi är partipolitiskt obundna och arbetar för en värld där djur respekteras som kännande individer med rätt till sina egna liv. Djurens Rätt är beroende av frivilligt stöd för att kunna hjälpa djuren. Det är alla medlemmar och gåvogivare som är Djurens Rätt.

Vi har 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Vi är också granskade och godkända av Givarguiden. Djurens Rätt har funnits sedan 1882.

Följ Djurens Rätt

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Djurens Rätt

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum