PR Direkt

DM TAK AB - Rekordstor försäljning och produktion under 2021

Dela

DM TAK AB har ökat produktionen med hela 45 procent under 2021.

Antalet kunder hos familjeföretaget har ökat markant under året som gått. Detta syns framför allt genom en rekordstor försäljning och ökad produktion. När 2021 går mot sitt slut rapporterar takfirman DM TAK om ett mycket starkt år. Omsättningen fram till december 2021 landade på ca 80 miljoner med fyra veckor kvar på året vilket kan jämföras med samma tid 2020 där produktionen låg på 55 miljoner. Årets resultat är en ökning med hela 45 procent. 

  • Det här har varit vårt starkaste år hittills, så vi är naturligtvis väldigt nöjda med försäljning och produktion. Vi ser en stor efterfrågan på välorganiserade och kompetenta tak- och plåtslageriföretag och intresset för DM TAK är stort från både återkommande kunder som hos nya kunder. Framgångarna beror till stor del av ledningens årliga strategiska planering, vilken brutits ned i mindre delmål som genomdrivs resultat varje vecka. Det är lätt att snacka, men resultat är något man kan se, mäta och ta på, säger David Frykman, VD på DM TAK.

Under året har takfirman satsat på flera olika metoder för att vidareutveckla verksamheten. Framför allt så har ett av dessa fokusområden varit internt utbildningsmaterial. Många poster i företaget har haft sin egen utbildning som tagits fram av en nyckelperson som sköter posten på ett exemplariskt sätt. Detta har resulterat i att ett större fokus har legat på vidareutveckling och tillväxt, istället för att man sitter fast i en enhet för att besvara frågor.

De utbildningar som DM TAK tagit fram håller fokus på tekniska delar av takarbete samtidigt som en del håller fokus på det administrativa. Vidare har firman lagt fokus på utbildningar inom ledarskap och organisation för att utveckla anställda på företaget. 

  • I vår strävan efter ett bättre liv och tillvaro för både medarbetare som kunder så ser vi att företaget är tydligt etiskt och välvilligt. Detta är något som präglar våra anställda, våra samarbetspartners och hela vår organisation. Nu ser vi fram emot att fortsätta vidareutveckla och expandera. Målet för 2022 är att öka med 35% och vi kommer parallellt jobba med förberedelser för att bygga ut vår fastighet för att möjliggöra en fortsatt uppåtgående trend, säger David Frykman.

Kontakter

Om

PR Direkt
Flaggan 1338
11674 Stockholm

010-551 75 00https://prdirekt.se/

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

 

Följ PR Direkt

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR Direkt

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum