Svenska kyrkan Västerås / Västerås pastorat

Dogge Doggelito, Bengt Kyllinge och sju barnkörer i Önsta Gryta kyrka

Dela

Varför hoppar harar? En konsert för stora och små då Dogge Doggelito, Bengt Kyllinge, sju barnkörer och orkester framträder i Önsta Gryta kyrka. Lördagen den 17 mars kl 16.Sju barnkörer från Svenska kyrkan Västerås har efter jul tränat på sånger från albumet Varför hoppar harar? av artisten Bengt Kyllinge. Sångerna handlar om olika känslor, att alla är lika mycket värda, mod, nyfikenhet, tacksamhet och om att dela med sig.

En låt handlar om vad som är pinsamt och på den gästrappar Dogge Doggelito. Han medverkar också på Bengts musikvideo Pinsamt som finns att se på youtube.com .

Under lördagen den 17 mars har körerna en kördag i Önsta Gryta kyrka och kl 16 kommer alla dessa körer att göra en konsert tillsammans med Bengt, där även Dogge kommer att medverka.

Bengt Kyllinge är musiker, låtskrivare, komiker och skådespelare boende i Ransta. Han framträder både i Sverige och utomlands för alla åldrar.

Dogge Doggelito är musiker, rappare och skådespelare med solokarriär ibland annat Latin Kings och har medverkat i melodifestivalen.

Kontakt:

Eva Linder, kyrkomusiker, 021-40 45 66, eva.linder@svenskakyrkan.se

Bengt Kyllinge, 070-232 12 34, www.bengtkyllinge.se

Bilder

Om

Svenska kyrkan Västerås / Västerås pastorat
Svenska kyrkan Västerås / Västerås pastorat
Box 5
721 03 Västerås

https://www.svenskakyrkan.se/vasteras

Svenska kyrkan Västerås möter människor i vardag och högtid, i glädje såväl som sorg. Verksamheten är öppen för alla, oavsett tro eller tvivel. 
Det finns mötesplatser för alla åldrar och för många olika intressen, allt från öppen förskola och ungdomsgrupper till samtalsgrupper och körverksamhet. 
Kyrkan är också en naturlig del av vardagen i till exempel skolor och på sjukhuset. Fler än 60 procent, nästan 90 000, av alla västeråsare tillhör Svenska kyrkan, vilket gör kyrkan till den i särklass största folkrörelsen i Västerås. Här finns 29 kyrkor och 23 begravningsplatser.

Följ Svenska kyrkan Västerås / Västerås pastorat

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska kyrkan Västerås / Västerås pastorat

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum