Åklagarmyndigheten

Dom i ärende om synnerligen grovt narkotikabrott på internet

Dela

Stockholms tingsrätt har i dag meddelat dom i ärendet om bland annat grovt och synnerligen grovt narkotikabrott samt grovt penningtvättsbrott kopplat till en nätbaserad narkotikahandelsplats på Darknet. Åklagaren är tillgänglig för media på telefon.

- Jag ska nu ta del av den omfattande domen i detalj och kan först därefter besluta om jag ska överklaga domen till hovrätten, säger kammaråklagare Annika Wennerström.

Målnummer i Stockholms tingsrätt är B 13010–18.

Kontakt

Kammaråklagare Annika Wennerström är tillgänglig för media i dag torsdag kl.15-16 på 010-562 55 58.


Åklagarmyndighetens presstjänst, 010-562 50 20

Nyckelord

Om

Åklagarmyndigheten
Åklagarmyndighetenhttps://www.aklagare.se/

Åklagaren utgör en viktig länk i rättskedjan – polis, åklagare, domstol och kriminalvård. Det är åklagaren som inom lagens ram avgör om åtal ska väckas. Det är också åklagaren som leder förundersökningen och för statens talan i domstolen. Åklagarmyndigheten ska bidra till att brottsligheten minskar och människors trygghet ökar genom att se till att de som begår brott ställs till ansvar för sina handlingar och att detta sker på ett effektivt och rättssäkert sätt.

Följ Åklagarmyndigheten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Åklagarmyndigheten

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum