Åklagarmyndigheten

Dom i misshandelsärende med amerikansk artist

Dela

Artisten, samt två män i hans sällskap, var åtalade för misshandel. Stockholms tingsrätt meddelar dom i målet onsdagen den 14 augusti kl. 14.00. Åklagaren är tillgänglig för media efter att domen har meddelats.

De tre männen misstänks för misshandel av en 19-årig man i centrala Stockholm den 30 juni. Efter avslutad förhandling den 2 augusti hävde Stockholms tingsrätt häktningen av männen.

Tingsrätten meddelar dom i ärendet kl. 14.00 den 14 augusti. Kammaråklagare Daniel Suneson kommer att vara tillgänglig på telefon efter att domen har meddelats.

Målnummer i Stockholms tingsrätt B 9283–19

Kontakt: kammaråklagare Daniel Suneson, City åklagarkammare, Stockholm, 010-562 55 93. Tillgänglig för media den 14 augusti kl. 15.00-16.30.

Presstjänsten
010-562 50 20

Nyckelord

Om

Åklagarmyndigheten
Åklagarmyndighetenhttps://www.aklagare.se/

Åklagaren utgör en viktig länk i rättskedjan – polis, åklagare, domstol och kriminalvård. Det är åklagaren som inom lagens ram avgör om åtal ska väckas. Det är också åklagaren som leder förundersökningen och för statens talan i domstolen. Åklagarmyndigheten ska bidra till att brottsligheten minskar och människors trygghet ökar genom att se till att de som begår brott ställs till ansvar för sina handlingar och att detta sker på ett effektivt och rättssäkert sätt.

Följ Åklagarmyndigheten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Åklagarmyndigheten

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum