Åklagarmyndigheten

Dom i uppmärksammat narkotikaärende i södra Stockholm

Dela

Södertörns tingsrätt meddelar på onsdag den 3 februari kl. 11 dom i ett ärende där tolv personer är åtalade för grova narkotikabrott. En av dem är även åtalad för människohandel. Flera av de åtalade ingår enligt åklagarna i ett större kriminellt nätverk som styrt narkotikaförsäljningen i Vårberg. Åklagarna är tillgängliga för media efter att dom meddelats.

Tingsrättens målnummer: B 1794-20

Kontakt

Kammaråklagarna Lars Ågren, 010-562 54 82 och Paulina Brandberg, 010-562 62 26 på Riksenheten mot internationell och organiserad brottslighet är tillgängliga för media på telefon på onsdag kl. 12-14.


Åklagarmyndighetens presstjänst, 010-562 50 20

Nyckelord

Om

Åklagarmyndigheten
Åklagarmyndighetenhttps://www.aklagare.se/

Åklagaren utgör en viktig länk i rättskedjan – polis, åklagare, domstol och kriminalvård. Det är åklagaren som inom lagens ram avgör om åtal ska väckas. Det är också åklagaren som leder förundersökningen och för statens talan i domstolen. Åklagarmyndigheten ska bidra till att brottsligheten minskar och människors trygghet ökar genom att se till att de som begår brott ställs till ansvar för sina handlingar och att detta sker på ett effektivt och rättssäkert sätt.

Följ Åklagarmyndigheten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Åklagarmyndigheten

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum