Stockholms läns sjukvårdsområde

Driftuppehåll i Alltid öppet natt mot 22 oktober

Dela

Natten mellan torsdag 21 oktober och fredag 22 oktober, klockan 22:00-06:00, genomför Serviceförvaltningen i Region Stockholm ett planerat underhållsarbete som påverkar appen Alltid öppet.

Under tiden som arbetet pågår kommer det inte gå att logga in Alltid öppet-appen för till exempel videomöten eller bokning av vaccination mot covid-19.

Kontakter

Om

Stockholms läns sjukvårdsområde
Stockholms läns sjukvårdsområde
Solnavägen 1
113 65 Stockholm

08-123 40 444https://www.slso.regionstockholm.se/

SLSO ansvarar för Region Stockholms egenägda hälso- och sjukvård inom områdena psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel samt ansvarar för Regionalt kunskapscentrum för kris och katastrofpsykologi. Vi bedriver också omfattande forsknings- och utvecklingsverksamhet inom dessa områden tillsammans med Karolinska Institutet (KI) och andra lärosäten. Tillsammans är vi cirka 12 000 medarbetare och en av Sveriges största vårdgivare. 

Följ Stockholms läns sjukvårdsområde

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms läns sjukvårdsområde

Nedsatt socialt beteende en riskfaktor för hög alkoholkonsumtion hos unga vuxna21.6.2022 08:00:00 CEST | Pressmeddelande

Unga vuxna (18–24 år) med hög alkoholkonsumtion har en nedsättning i sociala beteenden kopplade till altruism, rättvisa och tillit i jämförelse med en kontrollgrupp med låg konsumtion. Nedsättningarna är stabila över tid vilket kan bidra till att vidmakthålla en framtida hög alkoholkonsumtion. Det visar en ny forskningsstudie från Centrum för psykiatriforskning och Avdelningen för psykologi vid Karolinska Institutet, som undersökt olika faktorer som kan bidra till uppkomsten av alkoholberoende.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum