Huddinge kommun - politik

Dronjak toppar M-listan

Dela

Kommunstyrelsens ordförande Daniel Dronjak toppar Huddingemoderaternas valsedel inför nästa års val tillsammans med samhällsbyggnadsutskottets ordförande Love Bergström och grundskolenämndens ordförande Jelena Drenjanin.

- Det är ett riktigt starkt lag vi presenterar denna gång med en bra blandning av förnyelse och erfarenhet, män och kvinnor från alla delar av Huddinge med kompetens som sin gemensamma nämnare, säger Daniel Dronjak som toppar listan för fjärde valet i rad.

Huddinge är den näst största kommunen i Stockholms län sett till befolkningsmängd och har styrts av Moderaterna tillsammans med samarbetspartier sedan 2006. Under de senaste två mandatperioderna har denna koalition bestått av Moderaterna, Centerpartiet, Liberalerna, Kristdemokraterna, Drevvikenpartiet samt Huddingepartiet.

De 15 första platserna på Huddingemoderaternas valsedel: 

1. Daniel Dronjak
2. Love Bergström
3. Jelena Drenjanin
4. Erik Ottoson
5. Hampus Holmgren
6. Eva Carlsson-Paulsén
7. Diana Molinsky
8. Mats Österholm
9. Jennifer Lind
10. Linda von Fircks
11. Gunilla Helmerson
12. Kennet Bergh
13. Cecilia Sundberg
14. Attila Kuru
15. Carina Tärnsby  

Kontakter

Bilder

Dokument

Om

Huddinge kommun - politik
Kommunstyrelsens förvaltning
141 85 Huddinge kommun

http://huddinge.se

Välkommen till den styrande koalitionen i Huddinge

Huddinges styrande koalition består av Moderaterna, Liberalerna, Centerpartiet, Drevvikenpartiet, Kristdemokraterna och Huddingepartiet.

Huddinge har en ung befolkning och växer snabbt – med 110 000 invånare är vi den största kommunen i länet efter Stockholms stad. Huddinge ligger bara 15 minuter från Stockholm C och kännetecknas av stark utveckling, unika naturmiljöer och ett mångsidigt näringsliv.

Följ Huddinge kommun - politik

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Huddinge kommun - politik

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum