Carl Johans pastorat

Drop in-bröllop på nyårsafton

Dela

Nyårsafton närmar sig, och det betyder drop in-vigsel i Masthuggskyrkan! Att gifta sig på årets sista dag i kyrkan på toppen har blivit populärt, och genom åren har många par nervöst och förväntansfullt väntat på sin tur. Även i år står präster, musiker och kyrka redo!

Foto: Ronald Eek
Foto: Ronald Eek

Drop in-vigsel på årets sista dag

Nyårsafton närmar sig, och det betyder drop in-vigsel i Masthuggskyrkan! Att gifta sig på årets sista dag i kyrkan på toppen har blivit populärt, och genom åren har många par nervöst och förväntansfullt väntat på sin tur. 31 december ser vi fram emot ännu en dag utöver det vanliga med värme, spänning och kärlek i luften!

”Ja!” helt enkelt 

En vigsel kan se ut på många olika sätt. Vissa gillar att planera och slå på stort, för andra blir alla val ett hinder och gör att det istället inte blir av. På drop-in vigsel räcker det att paret bestämt sig för varandra. Efter en lång pandemi finns kanske extra många par som längtar efter att få göra slag i saken?

Masthuggskyrkan står redo med präster, musiker och bubbel! Efter vigseln kan brudparen och deras eventuella gäster ta bilder utanför kyrkan, med utsikten över hela Göteborg som fond.

31 december kl. 11-16

Kontakter

Bilder

Foto: Ronald Eek
Foto: Ronald Eek
Ladda ned bild

Länkar

Om

Carl Johans pastorat
Carl Johans pastoratMasthuggs församling

Välkommen upp till kyrkan som är öppen varje dag. Tillsammans söker vi det som ger tro, hopp och kärlek. Här möts vi i vardag och högtid. Alla är välkomna!

Masthuggs församling är en del av Carl Johans pastorat. 

Följ Carl Johans pastorat

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Carl Johans pastorat

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum