IKEA

Duka för vårens festligheter – nya inspirationsbilder från IKEA

Dela

Bjud in till fest och umgänge i en atmosfär som får alla att känna sig välkomna. Här matchas årets aprilnyheter med bord och stolar i naturliga toner. Många av möblerna trivs lika bra utomhus.

Samlas runt ÄPPLARÖ klaffbord i brunlaserad eukalyptus som enkelt justeras i storlek. Mörkt trä och rotting passar fint med detaljer i blått, vitt och beige. Udda stolar, ostyriga blomster och servetter med fransiga kanter förstärker känslan av trivsel och värme.

På terrassen rymmer SOLLERÖN loungesoffa både gäster och kuddar. Den mörkblå aprilnyheten SISSIL kuddfodral i denim färgas med innovativa metoder som gör att mindre energi och inte en enda droppe vatten krävs.

Bilderna har stylats av Mari Strenghielm och fotograferats av Anna Malmberg på uppdrag av IKEA.

Här kan du se och ladda ner alla bilder: pressrum

För produktinfo och pris kontakta: press.sto@ikea.com
Bildbyline: "Foto: IKEA"

Bilder

Om

IKEA
IKEAIKEAs vision är att skapa en bättre vardag för de många människorna, vilka innefattar våra medarbetare, våra kunder och alla människor vår verksamhet berör. IKEA-produkterna består av rätt kombination av form, funktion, kvalitet, hållbarhet och ett lågt pris – vi kallar det Demokratisk design. IKEA grundades i Älmhult 1943. Idag finns 20 IKEA-varuhus, en kökspop-up samt e-handel i Sverige. Varuhusen hade 38,1 miljoner besök och hemsidan 90 miljoner besök under verksamhetsåret 2017. I Sverige finns cirka 11 000 medarbetare inom IKEA-koncernen, varav cirka 8 200 inom varuhusorganisationen.

www.IKEA.se.twitter.com/IKEASverige

Följ IKEA

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från IKEA

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum