Ecster

Ecster lanserar betaltjänst online i Finland

Dela

Nu lanserar Ecster sin första betallösning för näthandel på den finska marknaden. Det innebär att handlare på båda sidor av Östersjön kan erbjuda sina kunder samma sömlösa köpupplevelser.

– Ecster är starka inom betallösningar för fysisk butik i Finland och det är väldigt roligt att vi nu också kan erbjuda våra handlare en online-betaltjänst, säger Jari Kollani, Chief Operating Officer för Ecster i Finland.

Tidigare i år lanserades Ecster i Finland. Det innebär bland annat att det svenska Ecster-kortet fått ett finskt syskon i Ecster-Kortti och en gemensam plattform för webbsida och inloggade sidor i båda länderna. Nu kan handlare också erbjuda sina kunder delbetalning på nätet.

– För oss är det viktigt att utveckla våra produkter och tjänster tillsammans med våra säljföretag så att konsumenten får den bästa möjliga köpupplevelsen både före, under och efter köpet. Att bredda vårt produktutbud till säljföretag i Finland är en viktig milstolpe för oss i vår nordiska ambition, säger Sanna K Augustsson, vd på Ecster.

Kärnan i Ecsters betallösningar är att erbjuda samma köpupplevelse oavsett var köpet sker och en ansvarsfull kreditgivning som säkerställer att den som handlar både kan betala av sin skuld och ha pengar över till annat. Nöjda kunder som har kontroll över sina köp blir återkommande kunder, vilket gynnar både kunden och handlaren.

I oktober 2020 skapades en finsk filial till Ecster AB då Aktiivirahas verksamhet förvärvades från tidigare ägaren Handelsbanken Rahoitus. Varumärket Ecster lanserades i Finland i mars 2021.

Det här är Ecster

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Ecster
Ecster
Box 2169
10314 Stockholm

http://www.ecster.se

Ecster samarbetar med tusentals säljföretag och erbjuder betallösningar för alla kanaler. Vi finns i Sverige och i Finland med huvudkontor i Stockholm.

Följ Ecster

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Ecster

Över 300 000 villaägare planerar att investera i solpaneler i år - ökning med 70%11.10.2022 08:05:54 CEST | Pressmeddelande

17% procent av Sveriges husägare vill installera solpaneler under det kommande året. Det är en ökning med hela 70% procent jämfört med 2021, visar en ny undersökning från Kantar Sifo på uppdrag av Ecster. Den främsta anledningen är att få billigare elkostnader då elpriserna under 2022 ökat lavinartat och förväntas fortsätta öka under hösten och vintern.

Svenskarna oroar sig för sin privatekonomi – men nästan hälften tänker ändå inte öka sitt sparande21.7.2022 05:00:00 CEST | Pressmeddelande

I tider av ökad inflation, höjda mat-, el- och bränslepriser oroar sig många svenskar för sin privatekonomi. Hela 9 av 10 svenskar känner oro för inflationen och mer än var tredje svensk tror att deras privatekonomi kommer försämras under året. Ändå väljer många att inte spara mer på bankkontot inför sämre tider. Detta visar en nyligen gjord Sifo-undersökning på uppdrag av betalföretaget Ecster.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum