Ecster

Ecster Pay blir nu tillgänglig i ännu en e-handelsplattform – E37

Dela

Ecster tar ytterligare ett steg framåt i kampen om kunderna på nätet och har nu skrivit avtal med ännu en viktig och stor plattform som används av många. E37 har i dag cirka 200 återförsäljare som använder deras plattform vars fokus ligger på att göra det enklare att driva en lönsam webbshop.

- Vi valde att samarbeta med Ecster för att vi båda har en ambition att göra det enklare att handla och skapa lönsammare affärer med fler nöjda och återkommande kunder. Ecster tänker precis som vi och därför var det ett självklart val för oss, säger Peter Kansell från E 37.

Med Ecster Pay kan konsumenten välja det betalsätt som passar dem bäst. Kassan kommer sedan ihåg senast valda betalsätt, vilket underlättar inför nästa köp. Identifieringen sker med Mobilt BankID och innebär att köp sker lika enkelt oavsett om det är i mobilen, plattan eller datorn. Kunden kan även välja att få sin vara levererad till annan adress än bokföringsadressen vilket ökar flexibiliteten för kunden.

Ett av Ecsters säljföretag som använder Ecster Pay är Bright123.

- Vi ville ha en betalleverantör som inser  att den påverkar kundens upplevelse både före, under och inte minst efter köpet, säger Björn Winblad ägare/VD på Bright 123. Val av fel leverantör kan leda till missnöjda kunder vilket naturligtvis skulle påverka upplevelsen av vårt varumärke. Därför hade vi behov av en aktör som ger våra kunder en bra upplevelse genom hela köpprocessen vilket Ecster bevisligen verkligen gör. Vill man få lönsamma affärer i dag måste fokus ligga på själva köpupplevelsen där kunden förstår alla delmoment av köpet vilket i sin tur leder till nöjda och återkommande kunder. Vi valde Ecster för att de levererar på just alla dessa viktiga punkter.

Nyckelord

Kontakter

Presskontakt Ecster
Anna Parmström
anpa06@ecster.se
073-383 30 85

Head Product & Business Development
Urban Höglund
urho01@ecster.se
070-768 13 48

Om

Ecster
Box 2169
10314 Stockholm

http://www.ecster.se

Om Ecster

Ecster erbjuder betaltjänster och lojalitetsprogram för handeln riktat mot både säljföretag och konsumenter. Ecster är en del av Handelsbankenkoncernen.

Följ Ecster

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Ecster

Semesterundersökning: Svenskarna satsar på livets goda och drömmer om att umgås med nära och kära i sommar23.6.2021 10:16:00 CEST | Pressmeddelande

Det blir hemester för de flesta svenskar i år, samtidigt som många ser fram emot en solresa utomlands under nästa år. Semesterkassan ser ut att vara välfylld, och mest pengar kommer att spenderas på ”livets goda”, som mat och dryck, upplevelser och friluftsliv, samt på att renovera hemma. Högst på önskelistan står att få träffa familj och vänner men många tror att pandemin kommer att begränsa möjligheterna att umgås. Allt enligt en Sifo-undersökning från betaltjänstföretaget Ecster.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum