Apollo

Efter en sommar med fullbokade sporthotell lanserar Apollo ett nytt hotell under varumärket powered by Playitas

Dela

En aktiv semester ser ut att även bli en av nästa års största resetrender. Därför väljer Apollo nu att lansera ännu ett sporthotell under varumärket powered by Playitas – den här gången på semesterparadiset Rhodos.

Efter en lång period av restriktioner och hemmakontor tyder allt på att 2022 kommer att bli ännu ett rekordår för aktiva resor. Under 2021 har Apollos hotell med sportmöjligheter haft hög beläggning, antalet hotell med padelbanor har dubblerats och ledarledda sportaktiviteter har varit fulltecknade.

- Vi kan tydligt se att svenskar vill vara aktiva under semestern, att padel är en naturlig del för många även på semestern och den feedback vi får från gäster på våra Apollo Sports-hotell är uteslutande positiv. Vi är otroligt glada att i tuffa tider ha våra ägares förtroende att satsa vidare på egna hotell med sport som inriktning, säger Sandra Miller Kinge, Kommunikationschef Apollo.

Sedan invigningen av det första Apollo Sports-hotellet Playitas Resort på Fuerteventura 2009 har träningsresor varit en stor framgång. Idag erbjuder Apollo Sports den bredaste träningskalender kopplat till resor med ett tiotal sporthotell i fem länder. Fem av hotellen  ingår i hotellgruppen powered by Playitas. Nu lanseras ett sjätte hotell i gruppen: Levante - powered by Playitas på Rhodos som öppnar till sommaren 2022. 

Levante - powered by Playitas kommer att erbjuda sex tennisbanor, två padelbanor, 25-metersbassäng, välutrustat gym, cykelcenter, crossfitbox och mycket mer.

Varje Apollo Sports-hotell har sin egen karaktär. Den gemensamma nämnaren för alla är ett brett spektrum av sporter, träningsformer och aktivitetsmöjligheter. Hotellen ligger också nära både områdets centrum och stranden, så att gästerna kan få den ultimata kombinationen av aktivitet, avkoppling och äventyr.

- Förutom förstklassiga träningsanläggningar erbjuder Levante - powered by Playitas det ultimata läget, med öns längsta sandstrand precis utanför dörren och ca 2 mil till Rhodos stad och med närhet till flera unika sevärdheter. Därför är vi övertygade om att detta kommer att bli ett populärt hotell för både vardagsmotionärer, aktiva familjer och elitidrottare, säger Sandra Miller Kinge, Kommunikationschef på Apollo.

Kontakter

Bilder

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med specialistarrangörerna Golf Plaisir, Lime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015.

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

Apollo utökar sitt hemesterbjudande i Norden med nya hotell på flera nya platser runt om i Sverige, Norge och Danmark20.5.2021 08:00:00 CEST | Pressmeddelande

Under våren 2020 lanserade Apollo sin stora semestersatsning i Norden. Satsningen blev en stor succé och tusentals kunder semestrade med Apollo på hemmaplan. Både denna vinter och inför sommaren 2021 har arbetet med att skapa minnesvärda semesterupplevelser fortsatt och till sommaren adderas ett flertal hotellpärlor till Apollos nordiska program.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum