Halebop

Efter förra årets succé: Nu släpps Not So White Guide 2021

Dela

Efter förra årets succé släpper nu Halebop andra upplagan av restaurangguiden Not So White Guide, en hyllning till alla restauranger, hak och gatukök som inte kommer med i de etablerade guiderna. I guiden finns 18 restauranger, och nytt för i år är att även restauranger i Sundsvall, Örebro och Växjö inkluderas utöver Göteborg, Malmö och Stockholm.

Not So White Guide 2021
Not So White Guide 2021

– Sveriges matskatt är större än Stureplanskrogarna. Vi är väldigt stolta över årets upplaga –­ de här pärlorna har inte inkluderats i diskussionerna kring den pågående restaurangkrisen, men betyder så mycket för människors närområden och vardagsglädje. Årets upplaga är verkligen en win-win – läsaren får upptäcka nya ställen i närområdet mitt i all pandemitristess och krögarna bakom ställena får komma till tals i allt det här, säger Johanna Sahlman, Head of Halebop.

Not So White Guide fokuserar på matkulturer från hela världen. De utvalda restaurangerna serverar allt från malisk till uzbekisk mat – och allt däremellan. Det personliga mötet är även det en viktig del av helhetsintrycket kring maten. I guiden lyfts också några av personerna bakom restaurangerna som får berätta om sina drömmar och kärleken till maten. Nytt för i år är att även restauranger i Sundsvall, Örebro och Växjö inkluderas och att guiden även innehåller ett avsnitt med tips på matbutiker.

– Matglädjen är enorm i det här landet, och den leder i sin tur till inspiration, möten och samtal. Allt detta ligger i Halebops DNA och är en livsviktig kraft vi vill uppmuntra genom Not So White Guide, menar Johanna Sahlman.

Restaurangerna är spridda geografiskt över sex städer och har valts ut efter ett omfattande testande föregått av tips från Halebops kunder. Några återfinns i stadskärnan medan flera ligger utanför, i stadsdelar och förorter som inte alltid förknippas med en blomstrande restaurangscen.


Utvalda restauranger

– GÖTEBORG: La Fonda Mexicana, Restaurang Kathmandu, Orient Café, Babemba och Leilas Bageri

– STOCKHOLM: Amo Restaurang, Gambit Grillhouse, Xi’an Köket, Saaghi Grill och Chili Masala

–  MALMÖ: Enjera, Art of Spices, Mr Falafel, Ali Orientaliskt Bröd och Forever Vegano

– VÄXJÖ: Ăn Viêt

– ÖREBRO: Restaurang Ksara

– SUNDSVALL: Restaurang Canton

*Användandet av ‘White Guide’ i titeln ‘Not So White Guide’, är godkänt av varumärkesägaren WhiteGuide Global AB

Kontakter

För mer information, kontakta gärna:
Maria Hazard, presskontakt Halebop, maria.hazard@obeyapr.se, 070-335 90 70.

Bilder

Not So White Guide 2021
Not So White Guide 2021
Ladda ned bild
Not So White Guide 2021
Not So White Guide 2021
Ladda ned bild

Länkar

Om

Halebop
Halebop
Stjärntorget 1
16979 Solna

http://www.halebop.se

Halebop är ett varumärke inom TeliaCompany och vänder sig till unga, digitala och prismedvetna kunder. Vi är en av de största mobiloperatörerna på Svenska marknaden och använder Telias nät för våra tjänster.

Följ Halebop

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Halebop

Hög tid för större återanvändande av gamla mobiler6.5.2021 06:30:00 CEST | Pressmeddelande

Intresset för begagnat är stort och ungefär hälften av alla svenskar känner till att det även går att återsälja sin gamla men fungerande mobil till företag. Trots det är det bara tre procent som bytt in sin gamla mobil, när de köpt ny de senaste 12 månaderna. Det visar en ny undersökning från Halebop, som vill se en beteendeförändring där fler ser det som en självklarhet att lämna in sin gamla mobil.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum