Bookmark Förlag

Efterlängtad uppföljare till en av Sveriges mest sålda fackböcker!

Dela

Idag kommer Lär dig leva NU, tillsammans med handboken Lär dig leva i praktiken och en uppdaterad utgåva av Lär dig leva, som hittills sålts i över 300 000 exemplar och översatts till 25 språk. I Mats och Susan Billmarks nya bok är det återigen de personliga erfarenheterna som gör råden verkliga och lätta att ta till sig.

Mats och Susan Billmarks Lär dig leva-serie.
Mats och Susan Billmarks Lär dig leva-serie.

Lär dig leva revolutionerade hela självhjälpsgenren med sina lättillgängliga budskap och höga igenkänningsfaktor. I den nya boken blottar författarna återigen sin egen sårbarhet och bjuder på uppriktiga insikter som är lätta att ta till sig av.

I Lär dig leva NU berättar Mats och Susan Billmark hur man kan vända tuffa perioder i livet till något bättre och mer meningsfullt. Genom 24 berörande berättelser visar de hur enkla lösningar kan förbättra såväl vardagen, som våra relationer och livskvaliteten i stort.

”Vår förra bok var ett bevis på hur livsviktigt det är med böcker som kan inspirera och uppmuntra människor på riktigt”, säger Susan och Mats fyller i: ”Nu har vi lyssnat på våra läsare och skrivit ner berättelser ur verkligheten som är lätta att relatera till så att man får större förståelse för både sig själva och andra.”

Lär dig leva NU kompletteras av den unika handboken Lär dig leva i praktiken som innehåller enkla och konkreta övningar för den som vill få ut mer av livet. Båda böckerna är illustrerade med stämningsfulla fotografier från författarnas närmiljö i Kalmar och på Öland.

”Susan och Mats Billmark har ett sätt att skriva som gör att man verkligen vill ta till sig innehållet”, säger Bookmarks förlagschef Claes Ericson. "Det är verkligen roligt att få ge ut dessa böcker, som vi vet kommer att hjälpa många människor att må bättre.”

Sedan förra boken har Mats och Susan Billmark fått en stor följarskara på sociala medier, som de nu kommer att förstärka genom att starta Lär dig leva-podden. Med förmågan att berätta om sin egen strävan mot ett bättre liv har de blivit hela Sveriges närmsta vänner och deras nya böcker fyller ett stort behov.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Mats och Susan Billmarks Lär dig leva-serie.
Mats och Susan Billmarks Lär dig leva-serie.
Ladda ned bild
Ladda ned bild
Ladda ned bild
Ladda ned bild
Lär dig leva nu
Lär dig leva nu
Ladda ned bild
Ladda ned bild
Lär dig leva i praktiken
Lär dig leva i praktiken
Ladda ned bild
Ladda ned bild
Lär dig leva nyutgåva
Lär dig leva nyutgåva
Ladda ned bild
Ladda ned bild

Länkar

Om

Bookmark Förlag
Bookmark Förlag
Kungsgatan 58
111 22 Stockholm

http://www.bookmarkforlag.se/

Förlaget för kräsna bokälskare.

BOOKMARK FÖRLAG är ett av Sveriges yngsta och starkast växande allmänutgivande förlag. Vi fokuserar på unika och dramatiska titlar som är svåra att lägga ifrån sig, och har såväl svenska som utländska författarskap. 

Följ Bookmark Förlag

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bookmark Förlag

Pascal Engmans nya samtidsthriller Änkorna gör upp med det Sverige som fostrat trehundra IS-terrorister.21.9.2020 16:43:47 CESTPressmeddelande

”Jag tillhör en generation som vuxit upp med hotet från den islamistiska terrorn. Vars liv, på många sätt, präglats av rädslan för att dö sönderskjuten eller sprängd på fotbollsmatchen, nattklubben eller gatan. Jag tror att den rädslan och det hotet har påverkat oss mer än vi förstått. Därför är Änkorna något slags uppgörelse med ett Sverige som kunnat fostra trehundra IS-terrorister”, säger Pascal Engman.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum