Linköpings kommun

Efterlysning: 800 sommarjobbare sökes

Dela

Redan nu börjar rekryteringen av sommarvikarier inom vård och omsorg för sommaren 2019. Omkring 800 nya vikarier ska rekryteras.

Nytt för i år är att det har blivit enklare för alla som vill söka sommarjobb inom vård och omsorg, genom att enbart ha en ansökningsväg in. I år räcker det med att skicka in en ansökan oavsett vilket eller vilka områden som lockar att arbeta inom. Som sökande får man önska om man vill arbeta med äldre, personer med funktionsvariationer eller personer med psykisk ohälsa.

– Att jobba hos oss innebär att få vara en viktig del i att skapa vår kommuns välfärd, alltså att vara med och finnas till för människor som behöver stöd i olika skeenden i livet. Att jobba med människor hos oss i sommar innebär att få möjligheten att skapa bra dagar tillsammans, det gör vi på Leanlink, säger Katarina Mattsson, projektledare Leanlink, Personal- och kompetensförsörjning.

Rekrytering sker under hela våren tills platserna är tillsatta men urval och kallelse till intervju påbörjas direkt efter nyår.

– Vi är den största arbetsgivaren i Linköping som erbjuder jobb under sommaren. Det här en fantastisk möjlighet för framförallt unga att skapa sig en meningsfull arbetslivserfarenhet inför framtiden, säger Katarina Mattsson.

För att söka till sommarjobben krävs det att man fyllt 18 år.

Här kan du se och söka sommarjobben:
https://www.linkoping.se/leanlink/Timanstallning/

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum