Einar Mattsson

Einar Mattsson Fastighetsförvaltning: Kundnöjdhet stärks rejält under corona

Dela

Vid årets NKI-undersökning (nöjd-kund-index) av hur väl fastighetsägare och bostadsrättsföreningar tycker att Einar Mattsson Fastighetsförvaltning motsvarar deras förväntningar får bolaget det högsta betyget sedan Einar Mattsson startade mätningarna. Nöjdheten ligger nu en bra bit över benchmark.

Magnus Molin, VD Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB
Magnus Molin, VD Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB

 – Vi jobbar hårt med att utveckla kvaliteten i vår leverans och är tacksamma för att kunderna uppskattar vårt arbete och tycker att vi är en engagerad fastighetsförvaltare som kan bidra till att utveckla fastighetsvärdet. Att nio av tio kunder anser att vi hanterat utmaningarna i pandemin över förväntan är jag extra stolt över, säger Magnus Molin, VD för Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB.  

Rekommendationsbenägenheter bland de svarande fastighetsägarna och bostadsrättföreningarna är i år väldigt hög. Värdet för NPS (net promoter score) uppgår till + 53 och många fler än tidigare räknas som ambassadörer som vill rekommendera Einar Mattsson. Benchmark för NPS är 13. 

Mätningen visar också att kunderna instämmer i att Einar Mattssons personal har ett professionellt bemötande och en gedigen kunskap inom fastighetsförvaltning. 

  – Mätningen visar att våra kunder vill rekommendera oss och vi har under året dessutom fått förtroendet från en rad nya kunder. Vissa anlitar oss för totalförvaltning och några som tidigare gett oss deluppdrag har utökat uppdraget med att också köpa fastighetsdrift eller ekonomisk förvaltning, vilket kan ses som en kvalitetsmarkör. Med målet att vara bäst på att förstå fastighetsägarens och bostadsrättsföreningens affär är det nu viktigt för oss att fortsätta utveckla våra tjänster och vår kompetensavslutar Magnus Molin. 

Den årliga mätningen utfördes av Origo group bland Einar Mattssons förvaltningskunder under våren 2021. Värdet för NKI uppgick till 79 jämfört med benchmark 69.

Nyckelord

Bilder

Magnus Molin, VD Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB
Magnus Molin, VD Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB
Ladda ned bild

Länkar

Om

Om Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB 
Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB förvaltar cirka 15000 bostäder samt kommersiella lokaler till ett värde om 58 miljarder kronor. Bolaget förvaltar bostäder och lokaler för en bred och etablerad grupp av fastighetsägare såväl som Einar Mattssons 6 000 egna bostäderMed ett långsiktigt perspektiv på fastighetsaffären och gedigen kunskap erbjuder Einar Mattsson fastighetsägare en tryggpersonlig och proaktiv förvaltning i syfte att utveckla kundens fastighetsvärden. Bolaget är en del av Einar Mattsson-koncernen som har varit verksam på Storstockholms bygg- och fastighetsmarknad sedan 1935. Koncernens övriga verksamheter utgörs av fastighetsägande, byggproduktion, projektutveckling och övriga investeringar.  

 Läs mer om oss på www.einarmattsson.se ochFacebook

Följ Einar Mattsson

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Einar Mattsson

 ”Jag vill bygga förtroende med väl genomarbetade leveranser” – fredagsporträttet med analytiker Tobias Eriksson 22.10.2021 10:00:00 CEST | Blogginlägg

I veckans porträtt träffar vi en av de smartaste och mest välutbildade medarbetarna inom Einar Mattsson-koncernen. Med sin extrema noggrannhet levererar han förstklassiga underlag. Han är en hängiven fotbollssupporter, älskar Sollentuna och njuter av rollen som pappa. Tobias är långsiktig, målvetenheten och strävsam, inte undra på att han blivit utsedd till klassens svärmorsdröm. Lär känna vår enormt humoristiske analytiker, alltid med glimten i ögat:

Gammal hantverksmetod används när Einar Mattsson varsamt renoverar dörrar19.10.2021 08:53:23 CEST | Nyheter

Hur många gånger har inte alla ytterdörrar i Einar Mattssons fastighetsbestånd öppnats och stängts, öppnats och stängts? Genom dessa dörrar har vardagen passerat, nya bebisar välkomnats hem, tonåringar har rusat ut och någon annan har gått ut för sista gången. Ett helt liv utspelar sig kring entrédörren till ett hus. Entrédörren välkomnar besökaren och den skapar trygghet för de boende på insidan.

”Här har jag den bästa chefen och de bästa kollegorna”— fredagsporträttet med Katarina Modig15.10.2021 10:00:00 CEST | Blogginlägg

Efter många år på olika ekonomi- och lönetjänster så har den textilutbildade lönespecialisten Katarina Modig landat i Einar Mattsson-koncernen. Denna tillitsfulla socialt kompetenta kvinna försöker som alla oss andra hitta balansen i livet mellan jobbet, familjen, odling, handarbete, yoga och katterna. Hon älskar sitt jobb och alla utmaningar det medför när nya regler och lagar påverkar. Katarina skriver inte bara gärna, utan hon skriver också vackrare än de flesta, med högsta betyg i välskrivning. För att inte tala om allt handarbete hon kan.

Hjulstas råttbestånd halverat efter användning av växtfrämjande biokolsblandning15.10.2021 07:00:00 CEST | Nyheter

Som Einar Mattsson tidigare berättat så har rabatter i Hjulsta fått jorden utbytt mot en blandning av makadam, kompost och biokol. Dels för att få bort råttor som grävt gångar och bott där, dels för att få en långsiktigt hållbar jord för blommor, växter och buskar att växa i. Efter ett års tid kan vi nu konstatera att råttbeståndet minskat och buskar och växter stortrivs.

”Tillsammans med kollegorna i koncernen ser vi till att få nöjdast kunder i branschen” — fredagsporträttet med Fredrik Holmberg8.10.2021 10:00:00 CEST | Blogginlägg

Einar Mattsson har en ny chef för kundsupport på Einar Mattsson Byggnads Ab:s eftermarknadsavdelning, Fredrik Holmberg. Denne smått grillbesatte man har en gedigen servicebakgrund i järnvägsbranschen, utöver alla år inom bygg- och fastighet. Han är värderingsstyrd, har stor kunskap om ledarskap och tycker diskussionen om hur vi har ett hållbart arbetsliv är viktig. Här får du lära känna vår nyrekryterade östgöte lite mer:

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum