Einar Mattsson

Einar Mattsson och Castellum firade samarbete i ”knyta-samman-staden-event”

Dela

Tisdag 5 oktober firade Einar Mattsson och Castellum sitt samarbete i Hagastaden i närvaro av bland andra Torsten Svenonius, kommunalråd i Solna stad och Stockholms stads stadsbyggnadsborgarråd Joakim Larsson. Med projektet Lokstallarna utvecklar och Einar Mattsson 243 trivsamma och miljöcertifierade bostäder på platsen.

Torsten Svenonius, Solna och Joakim Larsson, Stockholm. Foto: Per-Erik Adamsson.
Torsten Svenonius, Solna och Joakim Larsson, Stockholm. Foto: Per-Erik Adamsson.

-  Vi har förvärvat byggrätterna från Castellum och har hittat ett mycket bra samarbete där vi kan fokusera på våra respektive styrkor. I Lokstallarna uppför Einar Mattsson 243 trivsamma brf-lägenheter tillsammans med 10 lokaler certifierade i Miljöbyggnad, säger Peter Svensson, VD för Einar Mattsson Projekt AB.

-  Vi tror på samarbete och ser gärna blandade stadsdelar. Vår styrka är de kommersiella delarna och i Infinity kommer vi ha ca 20 000 kvm uthyrbar yta för just samarbeten. Det blir bland annat coworkingytor, mötes- och konferensfaciliteter, caféer och sociala ytor, säger Martin Bjöörn, VD för Region Stockholm- Norr, Castellum.

Torsten Svenonius och Joakim Larsson fick i samband med eventet gjuta var sin hand i samma platta som sedan gjuts till brons och hängs upp i de kommande huskropparna.

Här kan du läsa mer om Lokstallarna respektive Infinity som båda har en planerad inflyttning 2025.

Nyckelord

Bilder

Torsten Svenonius, Solna och Joakim Larsson, Stockholm. Foto: Per-Erik Adamsson.
Torsten Svenonius, Solna och Joakim Larsson, Stockholm. Foto: Per-Erik Adamsson.
Ladda ned bild
Joakim Larsson, Peter Svensson, Martin Bjöörn och Torsten Svenonius. Foto: Per-Erik Adamsson
Joakim Larsson, Peter Svensson, Martin Bjöörn och Torsten Svenonius. Foto: Per-Erik Adamsson
Ladda ned bild

Länkar

Om

Om Einar Mattsson Projekt AB 
Einar Mattsson är en långsiktig fastighetskoncern som varit verksam på Stockholms bostadsmarknad i 85 år. Med 6 000 bostäder är vi idag Stockholms stads största privata ägare av hyresbostäder. Einar Mattsson Projekt AB är det dotterbolag som arbetar med att över alla konjunkturcykler utveckla nya bostäder i Stockholms län där råmark eller projektfastigheter förvärvas och utvecklas till efterfrågade bostäder. Einar Mattsson är en av de mest aktiva projektutvecklarna i regionen och har som mål att färdigställa minst 4000 bostäder under en tioårsperiod. I koncernen ingår också ett fastighetsbolag, förvaltningsbolag, en byggentreprenadverksamhet och ett bolag som sköter övriga investeringar.

Läs mer om oss på www.einarmattsson.se och Facebook

Följ Einar Mattsson

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Einar Mattsson

 ”Jag vill bygga förtroende med väl genomarbetade leveranser” – fredagsporträttet med analytiker Tobias Eriksson 22.10.2021 10:00:00 CEST | Blogginlägg

I veckans porträtt träffar vi en av de smartaste och mest välutbildade medarbetarna inom Einar Mattsson-koncernen. Med sin extrema noggrannhet levererar han förstklassiga underlag. Han är en hängiven fotbollssupporter, älskar Sollentuna och njuter av rollen som pappa. Tobias är långsiktig, målvetenheten och strävsam, inte undra på att han blivit utsedd till klassens svärmorsdröm. Lär känna vår enormt humoristiske analytiker, alltid med glimten i ögat:

Gammal hantverksmetod används när Einar Mattsson varsamt renoverar dörrar19.10.2021 08:53:23 CEST | Nyheter

Hur många gånger har inte alla ytterdörrar i Einar Mattssons fastighetsbestånd öppnats och stängts, öppnats och stängts? Genom dessa dörrar har vardagen passerat, nya bebisar välkomnats hem, tonåringar har rusat ut och någon annan har gått ut för sista gången. Ett helt liv utspelar sig kring entrédörren till ett hus. Entrédörren välkomnar besökaren och den skapar trygghet för de boende på insidan.

”Här har jag den bästa chefen och de bästa kollegorna”— fredagsporträttet med Katarina Modig15.10.2021 10:00:00 CEST | Blogginlägg

Efter många år på olika ekonomi- och lönetjänster så har den textilutbildade lönespecialisten Katarina Modig landat i Einar Mattsson-koncernen. Denna tillitsfulla socialt kompetenta kvinna försöker som alla oss andra hitta balansen i livet mellan jobbet, familjen, odling, handarbete, yoga och katterna. Hon älskar sitt jobb och alla utmaningar det medför när nya regler och lagar påverkar. Katarina skriver inte bara gärna, utan hon skriver också vackrare än de flesta, med högsta betyg i välskrivning. För att inte tala om allt handarbete hon kan.

Hjulstas råttbestånd halverat efter användning av växtfrämjande biokolsblandning15.10.2021 07:00:00 CEST | Nyheter

Som Einar Mattsson tidigare berättat så har rabatter i Hjulsta fått jorden utbytt mot en blandning av makadam, kompost och biokol. Dels för att få bort råttor som grävt gångar och bott där, dels för att få en långsiktigt hållbar jord för blommor, växter och buskar att växa i. Efter ett års tid kan vi nu konstatera att råttbeståndet minskat och buskar och växter stortrivs.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum