Einar Mattsson

Einar Mattsson på Business Arena Stockholm 2021

Dela

Som en av Storstockholms mest aktiva utvecklare av nya bostäder och Stockholms stads största privata ägare av hyresbostäder är det viktigt att delta i samtalet om våra samhällsutmaningar och branschens bidrag till lösningar. På Business Arena Stockholm den 22–23 september deltar vi bland annat i samtal om trygghet, hållbarhet och ledarskap.

Stefan Ränk, koncernchef och delägare i Einar Mattssonkoncernen
Stefan Ränk, koncernchef och delägare i Einar Mattssonkoncernen

–  Vi är beroende av att den plats där vi verkar är attraktiv. Går det bra för vår region så går det bra för oss. Vi tror helhjärtat på att vi måste vara långsiktiga, något som finns i vårt DNA sedan 1935. I år ser jag fram emot att tillsammans med branschkollegor och beslutsfattare få djupa i frågor om hur vi på sikt ökar platsens attraktivitet på ett hållbart och lönsamt sätt, säger Stefan Ränk, koncernchef för Einar Mattsson AB. 

Einar Mattsson deltar med en digital monter och på plats på Waterfront. Utöver det deltar vi i enskilda möten och samtal på bland annat följande teman:  

  • Den hållbara affären 
  • Hållbar samhällsbyggnad – når vi målen i Agenda 2030? 
  • Trygghet och social hållbarhet i stadsplaneringen – hur gör man rätt? 
  • Ledarskap i en brytningstid - eller är det gamla sanningar som gäller? 

Inför Business Arena kan du också läsa vår debattartikel i Fastighetsnytt angående politikens ansvar för en av bostadspolitikens viktigaste nyckelfrågor, det vill säga prissättningen.  


För att se videon från www.youtube.com måste du ge din tillåtelse högst upp på sidan.Möt några medarbetare

Bilder

Stefan Ränk, koncernchef och delägare i Einar Mattssonkoncernen
Stefan Ränk, koncernchef och delägare i Einar Mattssonkoncernen
Ladda ned bild

Länkar

Om

Om Einar Mattsson AB 
Einar Mattsson AB är moderbolag i en familjeägd bolagsgrupp som varit verksam på Storstockholms fastighets- och byggmarknad sedan 1935. Idag är Einar Mattsson Stockholms största privata ägare av hyresbostadsfastigheter och bland de mest aktiva projektutvecklarna av nya bostäder i regionen. Den kommande tioårsperioden kommer Einar Mattsson att uppföra 4 000 nyproducerade bostäder i egen regi. Koncernens förvaltningsbolag förvaltar cirka 14 000 bostäder åt en bred kundkrets av etablerade fastighetsägareBolagsgruppen omfattar även en verksamhet som arbetar med investeringar utanför kärninnehaven. 

 Läs mer om oss på www.einarmattsson.se och Facebook 

Följ Einar Mattsson

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Einar Mattsson

”Här har jag den bästa chefen och de bästa kollegorna”— fredagsporträttet med Katarina Modig15.10.2021 10:00:00 CEST | Blogginlägg

Efter många år på olika ekonomi- och lönetjänster så har den textilutbildade lönespecialisten Katarina Modig landat i Einar Mattsson-koncernen. Denna tillitsfulla socialt kompetenta kvinna försöker som alla oss andra hitta balansen i livet mellan jobbet, familjen, odling, handarbete, yoga och katterna. Hon älskar sitt jobb och alla utmaningar det medför när nya regler och lagar påverkar. Katarina skriver inte bara gärna, utan hon skriver också vackrare än de flesta, med högsta betyg i välskrivning. För att inte tala om allt handarbete hon kan.

Hjulstas råttbestånd halverat efter användning av växtfrämjande biokolsblandning15.10.2021 07:00:00 CEST | Nyheter

Som Einar Mattsson tidigare berättat så har rabatter i Hjulsta fått jorden utbytt mot en blandning av makadam, kompost och biokol. Dels för att få bort råttor som grävt gångar och bott där, dels för att få en långsiktigt hållbar jord för blommor, växter och buskar att växa i. Efter ett års tid kan vi nu konstatera att råttbeståndet minskat och buskar och växter stortrivs.

”Tillsammans med kollegorna i koncernen ser vi till att få nöjdast kunder i branschen” — fredagsporträttet med Fredrik Holmberg8.10.2021 10:00:00 CEST | Blogginlägg

Einar Mattsson har en ny chef för kundsupport på Einar Mattsson Byggnads Ab:s eftermarknadsavdelning, Fredrik Holmberg. Denne smått grillbesatte man har en gedigen servicebakgrund i järnvägsbranschen, utöver alla år inom bygg- och fastighet. Han är värderingsstyrd, har stor kunskap om ledarskap och tycker diskussionen om hur vi har ett hållbart arbetsliv är viktig. Här får du lära känna vår nyrekryterade östgöte lite mer:

Einar Mattssons projekt Nova Park − ett värdefullt tillskott till Hagastaden4.10.2021 14:09:35 CEST | Nyheter

När en ny stadsdel växer fram är det viktigt att uppföra något som håller över tid och ger rörelse och liv på platsen. Allt för att göra det till en trygg och attraktiv plats att bo på. I bostadsrättsprojektet Nova Park och hyresrätterna i Analysen har Einar Mattsson lyckats med att både tillföra bostäder med premiumkänsla och hitta rätt service, trygghet och en miljö som skapar energi och tillför nya värden till huvudstaden med den praktiska mixen av hyresrätter och bostadsrätter i samma kvarter.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum