Einar Mattsson

Einar Mattsson vann dubbla kundkristaller

Dela

Under torsdagen stod det klart att Einar Mattsson vinner två kundkristaller för ”Största lyft av serviceindex” i kategorierna, lägenheter respektive lokaler. Kundkristallen delas ut på AktivBo-galan där Sveriges bästa hyresvärdar tillkännages. Idag, fredag, anlände priserna till kontoret.

– Att vinna två kundkristaller för största lyft av serviceindex i båda kategorierna är ett hedersbetyg. Jag är otroligt stolt över alla  professionella och engagerade medarbetare som trots pandemin hittat säkra lösningar för att vi ska kunna fortsätta utveckla och leverera kvalitativa tjänster. Idag firar vi och sedan väntar mer arbete för att ytterligare vässa vår leverans till fastighetsägare, lokalhyresgäster och boende, säger Anna Hellman, chef för administrativ förvaltning på Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB

– För oss är nöjda kunder det finaste man kan ha – vare sig det är fastighetsägare, boende, eller lokalhyresgäster. Vi är långsiktiga och har medvetet satsat på att utveckla servicen till lokalhyresgäster bland annat genom att stärka vår egen kompetens. Det är andra året i rad och mitt under brinnande pandemi som vi höjer vårt serviceindex på lokalsidan och nu siktar vi på ännu nöjdare kunder, säger Magnus Molin, VD för Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB. 


Einar Mattsson vann kundkristallen i två kategorier, för största lyft av serviceindex:
 

  • I kategorin Största Lyft Serviceindex Lokaler, med ett lyft på +9.9%
  • I kategorin Största Lyft Serviceindex 4 000–10 999+ lägenheter, med ett lyft på +2.5%

Om AktivBo Einar Mattssons kundkristaller
Aktiv Bo är en benchmark-undersökning där hyresvärdar kan mäta kundnöjdhet bland bostadshyresgäster och lokalhyresgäster och mäta sig mot andra fastighetsägare. Einar Mattsson har arbetat med AktivBo sedan 2005. 

Enkäten skickades ut per brev och digitalt till hyresgästerna under försommaren 2020.

Nyckelord

Bilder

Länkar

Om

Om Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB 
Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB förvaltar cirka 15000 bostäder samt kommersiella lokaler till ett värde om 58 miljarder kronor. Bolaget förvaltar bostäder och lokaler för en bred och etablerad grupp av fastighetsägare såväl som Einar Mattssons 6 000 egna bostäderMed ett långsiktigt perspektiv på fastighetsaffären och gedigen kunskap erbjuder Einar Mattsson fastighetsägare en tryggpersonlig och proaktiv förvaltning i syfte att utveckla kundens fastighetsvärden. Bolaget är en del av Einar Mattsson-koncernen som har varit verksam på Storstockholms bygg- och fastighetsmarknad sedan 1935. Koncernens övriga verksamheter utgörs av fastighetsägande, byggproduktion, projektutveckling och övriga investeringar.  

 Läs mer om oss på www.einarmattsson.se ochFacebook 

Följ Einar Mattsson

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Einar Mattsson

Våga se bortom haveriet16.5.2021 22:14:59 CEST | Blogginlägg

I söndagens Agenda på SVT debatterade jag för att partierna i Sveriges riksdag måste ta tag i att rätta till bristerna i dagens bostadsmarknad. Fler bostäder behöver byggas och Sverige behöver en bostadsmarknad där de mest utsatta får hjälp till en bostad, där vi har ett starkt konsumentskydd och där hyresvärdar konkurrerar om hyresgästerna, inte tvärtom. Att rätta till den uråldriga bostadspolitik som gäller idag kommer att ta tid. Debatten i sig är viktig, men det kommer sannolikt att ta lång tid innan en ny bättre bostadspolitik finns på plats. Här kan du läsa mer om vad som behövs för att laga det trasiga systemet.

”Jag brinner för att göra fastigheter mer hållbara” – fredagsporträttet med Robert Linder14.5.2021 10:00:00 CEST | Blogginlägg

Energigruppens specialist Robert Linder är fullbelagd i flera år framöver, då efterfrågan på energitjänster är stor. Robert är systematisk, tydlig och en uppskattad kollega. På jobbet trivs Robert med familjeföretagets familjära stämning och de snabba beslutsvägarna. På fritiden lägger han gärna tid på klättring, så kallad bouldering, där klättringen sker helt utan utrustning.

”Den familjära stämningen ska nå ut till de vi möter” — fredagsporträttet med Sophie Berglind7.5.2021 10:00:00 CEST | Blogginlägg

Sophie Berglind är gruppledare, men nu även chef för hela Einar Mattssons servicecenter som tar emot stora mängder av samtal, mejl och besök. Sophie är alltid glad, positiv och hjälpsam. Hon har ett stort intresse för ledarskap och det finns knappt en fråga som Sophie inte har ett svar på i kundsammanhang, då hon är erfaren, skicklig och diplomatisk. Med coachning, mat och mamma samlar hon insikter och behåller lugnet efter en stressig dag.

Yrkesskicklige Peter Ståhl uppmärksammas med bronsavtryck efter 40 år på Einar Mattsson 28.4.2021 12:16:21 CEST | Nyheter

I ett av Stockholms största privata fastighetsbolag, Einar Mattsson, finns ovanligt många mångåriga medarbetare. Familjebolaget har i årtionden varit en trivsam arbetsplats med möjlighet att yrkesväxla inom koncernen. Nu har Peter Ståhl arbetat över 40 år och uppmärksammas därför särskilt med en plakett i brons. Plaketten har nu placerats synligt på en av familjens fastigheter, kvarteret Uven Större 6, som byggdes samma år som Peter anställdes.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum