Einar Mattsson

Einar Mattssons medarbetare bytte arbetsuppgifter med varandra

Dela

En dag varje år får medarbetarna på Einar Mattsson Fastighetsförvaltning byta roll och lära av varandra. ”Det här är en viktig dag för att vi ska utveckla vår kompetens och öka vårt samarbete. Det är grunden för att vi ska kunna ge kunderna en bra leverans”, sade vd Magnus Molin som under dagen hjälpte till att köra vinkelkap i en lokal på Södermalm.

Under dagen fick medarbetare hjälpa varandra med målet att lära nytt och skapa förståelse för varandras arbetsvardag. Det ger en positiv effekt när ekonomer får besöka en pågående renovering, fastighetstekniker får guidning i en undercentral, förvaltare får insikt i nyckelhanteringen i receptionen och biträdande förvaltare får hjälpa en snickare.

– Jag hade förmånen att få följa med fastighetstekniker Raimundo Contrares till en av de fastigheter där jag har ansvar för uthyrning och hyresgästkontakten. Vi ronderade fastigheten, kontrollerade att det var städat, att belysningen fungerade, och var i undercentralen och kontrollerade mätare. Jag kunde också hjälpa till att rulla in de nya matavfallskärlen i miljörummet inför att fastigheten ska få matavfallsinsamling. En väldigt bra dag, berättar Annika Otterstål, biträdande förvaltare.

Dagen präglades av stort engagemang, flit och glatt humör på många olika platser runt om i stan. Det bjöds också på visning av pågående renoveringsprojekt, besök i undercentraler, samt seminarium om uthyrningsfrågor, energieffektivisering och fiberlösningar.

Nyckelord

Bilder

Om

Om Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB 
Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB förvaltar drygt 14 200 bostäder samt kommersiella lokaler till ett värde om 63 miljarder kronor. Bolaget förvaltar bostäder och lokaler för en bred och etablerad grupp av fastighetsägare såväl som Einar Mattssons 6 000 egna bostäder. Med ett långsiktigt perspektiv på fastighetsaffären och gedigen kunskap erbjuder Einar Mattsson fastighetsägare en trygg, personlig och proaktiv förvaltning i syfte att utveckla kundens fastighetsvärden. Bolaget är en del av Einar Mattsson-koncernen som har varit verksam på Storstockholms bygg- och fastighetsmarknad sedan 1935. Koncernens övriga verksamheter utgörs av fastighetsägande, byggproduktion, projektutveckling och övriga investeringar.  

 Läs mer om oss på www.einarmattsson.se och Facebook 

Följ Einar Mattsson

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Einar Mattsson

”Här finns oerhörda mängder kompetens och erfarenhet, det ger mig tilltro”— fredagsporträttet med Alexandra Buttazzoni30.9.2022 10:00:00 CEST | Blogginlägg

Med vana tennismuskler rör hon sig snabbt mot både nät och hållbarhetsutveckling. Alexandra har en uppriktig vilja att göra skillnad och kan förklara hur klimatberäkningar går till så att ett barn förstår. Från det tidigare mer specifika konsultandet njuter hon nu av att få jobba med helheten i projekten som finns inom den familjeägda koncernen. Alexandra vill göra avtryck här. Hos en av Stockholms allra största privata fastighetsägare.

En förutsättning för renovering av Hovings malmgård och levande stadsmiljö26.9.2022 06:03:00 CEST | Nyheter

Einar Mattssons ambition är att för Judiska Hemmets räkning tillföra vård- och omsorgsboenden för äldre i kvarteret Sommaren 10, något som Stockholm efterfrågar. Platsens kvaliteter gör den lämplig för ett trivsamt boende med en långsiktig verksamhet som tar hand om malmgården och ger den liv. Det är också en förutsättning för finansieringen av en varsam renovering och upprustning av Hovings Malmgård. Gestaltningen av de nya byggnaderna kommer att anpassas till Hovings Malmgård som spelar huvudrollen. Vi vill också iordningställa levande parkytorna som fler stockholmare och besökare kan glädjas åt.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum