Ekapaif AB

EkapAif investerar i New Media TV – plattformen som förenklar videoskapande

Dela

EkapAif gör en följdinvestering i New Media TV, bolaget vars plattform har använts för att skapa över en miljon videoklipp åt flera ledande varumärken.

New Media TV har byggt en plattform som gör det enklare, snabbare och billigare att göra filmer för nätet. Plattformen bygger på moduler som kan liknas vid videokoncept eller mallar, som sedan används för att göra filmer. Modulsystemet och plattformens andra funktioner gör det enklare för varumärken, videoskapare och ljuddesigners att samarbeta och skapa innehåll.

Bolaget kommer under hösten att lansera en ny version av sin plattform som kommer att underlätta en internationell expansion. Till den första versionen knöt bolaget kända varumärken som Schibsted, Pay pal-bolaget Tradera, Live Nation-bolaget Luger och Adlibris.

– Video är det starkaste mediet för företag att nå sina målgrupper och efterfrågan på video kommer bara att öka i framtiden. När New Media TV har bevisat sin leveransförmåga, vilket de kommer har gjort inom kort, har de med sin nya plattform stora möjligheter att växa internationellt, säger Peter Wendel på EkapAif.

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om

Ekapaif AB
Ekapaif AB

Box 111 57 Göteborg

031-20 90 00http://www.ekapaif.se

Om Ekapaif AB
Ekapaif driver alternativa investeringsfonder och investerar i techbolag, främst i regionerna runt Göteborg, Malmö och Oslo. Ekapaif är via styrelsearbetet en aktiv ägare som arbetar med finansieringsstrukturen och värdebyggandet i portföljbolagen.

Följ Ekapaif AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Ekapaif AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum