Ekeby Hälsocenter

Ekeby Gyn inför kvällsmottagning

Dela

Den gynekologiska mottagningen Ekeby Gyn utökar idag den 5 oktober sin verksamhet med kvällsmottagning. Den 17 oktober kl 17-19 har verksamheten öppet hus för media och allmänheten och bjuder även på vernissage för den nya konstutställningen Färgernas lek.

Leg. Gynekolog Eva Huss-Sandler
Leg. Gynekolog Eva Huss-Sandler

Ekeby Gyn öppnade sin verksamhet för ett år sedan och har sedan dess fått en stor och växande grupp patienter. Verksamheten drivs av Ekeby Hälsocenter på Ekeby bruk i Uppsala och omfattar även vårdcentral, BVC, psykoterapimottagning och tjänster inom hälso- och sjukvård för företag och organisationer.

- Patienterna har efterfrågat mottagning även på kvällstid. Därför utökar vi nu i ett första steg med mottagning på torsdagskvällar, säger Helena Hovstadius, verksamhetschef på Ekeby Hälsocenter.

Ekeby Gyn bemannas av ett team med erfarna gynekologer och undersköterskor. Teamet har ett nära samarbete med övriga vårdgivare på mottagningen, bland annat allmänläkare, sjuksköterskor, lab, fysioterapeuter och psykologer.

Ekeby Gyn erbjuder bokning online via 1177.se och via telefon 018 611 08 00.

I samband med ettårsjubileumet bjuder Ekeby Gyn in media och allmänheten till öppet hus tisdagen den 17 oktober kl 17-19. Verksamhetschefen och gynteamet finns på plats och visar upp och berättar om verksamheten.

Kondoma mera deltar också och informerar om sexuell hälsa.

Under öppet hus invigs också en ny konstutställning i Ekeby Galleri. Utställningen heter Färgernas lek och konstnären Erzsébet Vernyik deltar.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Leg. Gynekolog Eva Huss-Sandler
Leg. Gynekolog Eva Huss-Sandler
Ladda ned bild
Gynteamet på Ekeby Gyn
Gynteamet på Ekeby Gyn
Ladda ned bild
Färgernas lek, Erzsébet Vernyik
Färgernas lek, Erzsébet Vernyik
Ladda ned bild

Dokument

Länkar

Om

Ekeby Hälsocenter
Ekeby Hälsocenter
Ekeby bruk 2L
752 63 Uppsala

018-419 91 02http://www.ekebyhalsocenter.se

Ekeby Hälsocenter har avtal med Region Uppsala för vårdcentral, barnmorskemottagning, barnavårdscentral, gynekologi och psykoterapi.

Ekeby Hälsocenter erbjuder även hälso- och sjukvård till myndigheter, företag och privatpersoner.

Ekeby Hälsocenter ägs av Ekebygruppen Vård och Omsorg AB som även äger vårdcentralen Aros Hälsocenter och Ability Care som bedriver arbete med ungdomar med psykisk ohälsa.

Ekeby Hälsocenter är en nytänkande hälso- och sjukvårdsmottagning i Uppsala som driver utvecklingen mot en helhetssyn inom hälso- och sjukvård, främt inom primärvården.

Hälsoteamet på Ekeby Hälsocenter erbjuder olika typer av hälsoinsatser. Teamet består av allmänläkare, gynekologer, psykiater, fysioterapeuter, barnmorskor, distriktssköterskor, sjuksköterskor, dietist, psykologer, psykoterapeuter, kuratorer, undersköterskor, biomedicinsk analytiker och hälsopedagog.

Syftet med det hälsofrämjande arbetet är att förstärka både den fysiska och psykiska hälsan hos våra patienter. Insatserna är även ämnade att inspirera till att göra positiva livsstilsförändringar som leder till bättre och långvarig hälsa, som mer fysisk träning och bättre kostvanor.

Ekeby Hälsocenter startade i november 2011. Vårdcentralen finns i anrika Ekeby bruk i Uppsala. Efterfrågan från patienterna är stor och växande. Ekeby Hälsocenter är en av de större vårdcentralerna i Uppsala län och har närmare 10.000 listade patienter. För att kunna ta emot alla som söker sig till oss med bibehållen hög patientsäkerhet och tillgänglighet, korta väntetider och god service har vi kontinuerligt ökat våra resurser i form av personal och lokaler.

Vi är drygt 60 medarbetare fördelat på cirka 45 heltider. Vi arbetar i ett Hälsoteam där alla kollegor är nyckelpersoner med sin unika erfarenhet och kompetens.

Följ Ekeby Hälsocenter

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Ekeby Hälsocenter

Aros Läkarmottagning blir Aros Hälsocenter med ny ägare29.8.2018 08:33Pressmeddelande

Två av Uppsalas större vårdcentraler - Ekeby Hälsocenter och Aros Läkarmottagning - blir systervårdcentraler genom att ägarna till Ekeby Hälsocenter förvärvar Aros Läkarmottagning. I samband med ägarbytet byter Aros Läkarmottagning namn till Aros Hälsocenter. Förändringarna innebär att de två vårdcentralerna utvecklar sitt samarbete och kommer tillsammans att kunna erbjuda god tillgänglighet och ett brett utbud av hälso- och sjukvårdstjänster av hög kvalité.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum