Avesta kommun

Elevhälsans medicinska insats lämnar in en anmälan till IVO

Dela

Elevhälsans medicinska insats i Avesta har lämnat in en anmälan till Inspektionen för vård och omsorg (IVO). Detta efter att man i det dagliga arbetet uppdagat att ett fel kan ha begåtts gällande förskrivning av läkemedel.

Avesta kommun har undersökt det internt och anser att det finns grund att låta IVO utreda om hanteringen har skett korrekt.

Anmälan gäller förskrivning av läkemedel som skett innan läsåret 18/19.

Kontakter

Erica Erixon
Rektor, Avesta Resurs
erica.erixon@avesta.se
0226-64 54 14

(om Erica inte är tillgänglig på telefonen, mejla gärna och boka en tid)

Björn HanssonFörvaltningchef för bildningsförvaltningen.

Skolfrågor, turism, bibliotek, vuxenutbildning, integration, arbetsmarknad, skateparken Palatset, Qlturhuset, barnomsorg, skolskjutsar.

0226-64 52 00bjorn.hansson@avesta.se

Bilder

Om

Avesta kommun
Avesta kommun
Corneliusgatan 16
774 81 Avesta

0226-64 50 00https://www.avesta.se/

När du kommer till Avesta känner du styrkan i älven och värmen från människorna. En 400-årig industrihistoria blandar sig med allt det gröna, hissnande vackra i Koppardalen. Här hittar du kraften från stålet som formats vid martinugnarna under århundraden, idag en styrka hos alla de företag som hittar hit.
Här är det enkelt att verka, leva och andas. Dra några djupa andetag och dina lungor fylls av energi. Här finns plats för udda och lagom, visenter och köpcentrum. Masar och skating. Avesta är där utomhus är mer än Stora och Lilla Helvetet.

Följ Avesta kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Avesta kommun

Kommuner och företag värnar Godstråket genom Bergslagen4.9.2020 10:14:47 CESTPressmeddelande

Kommuner och företag längs Godsstråket genom Bergslagen tror på en god framtid i stråket. Därför går de nu ut i en gemensam skrivelse till berörda regioner, kollektivtrafiknämnder, Trafikverket och Tåg i Bergslagen med en vädjan om att tillsammans förbättra förutsättningarna för att både personer och gods ska kunna resa på stråket. Risken är annars stor att framför allt persontrafiken skärs ner.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum